Cześć, jak wiecie, Netflix uratował Lucyfera, ale teraz chce go przedwcześnie zakończyć po już następnym sezonie. W związku z tym powstała petycja o przedłużenie serialu, aby następny sezon nie był ostatnim.
Lnk do niej podam w odpowiedzi do tego tematu, gdyż linki w opisach są niezgodne z regulaminem filmwebu.
Fani Lucyfera, proszę podpisujcie i udostępniajcie, to 30 sekund ;)
www. change. org /p/ netflix-give-lucifer-a-season-6
tutaj też się nie dało wstawić, więc dodałam 3 dodatkowe spacje :) jak je usuniecie, powinno wszystko działać :)
przeciez już ogłosili ze to bedzie ostatni, chcesz odgrzewanego kotleta na sile? skoro juz robią 5ty sezon w kontekscie ostatniego to takie tez zakonczenie jest robione,
4ty sezon mial byc ostatni bo tak tez sie zakonczylo.
po 5 bedzie 6 i potem bedziecie błagać o 7,
nadchodzą kolejne sezony dark, dom z papieru, stranger things, bedziesz miala co ogladac.
wyluzuj
nie oglądam żadnego z powyższych, więc to słaby argument.
jeśli nie chcesz, nie musisz podpisywać - to ty wyluzuj ;)
już ogłosili, że to będzie ostatni tak samo jak słusznie zauważyłeś, że wcześniej było ogłoszone, iż to 4 ma być ostatnim - co zostało zmienione. możliwe, że będziemy błagać o 6 i 7 ;) nikogo to nie powinno boleć, serial zarobił dużo, ma ogromną oglądalność, jeśli fani chcą więcej, to petycja jest miejscem, aby poinformować o tym Netflixa - nie jest w żaden sposób wiążąca, nikt na tym nie traci
co to odgrzewanego kotleta, serial ma ogromny potencjał i można tam jeszcze wiele zrobić; nie zaczęli jeszcze nagrywać, zakończenia się zmienia
+ sama Lauren German (Chloe) zapoczątkowała tę akcję swoim wpisem na twitterze, aby fani - jeśli tylko chcą więcej - wzięli sprawy w swoje ręce
osobiście chcę więcej i dlatego ten wpis, gdyż linki do tej petycji pojawiały się głównie na anglojęzycznych stronach, postanowiłam wrzucić ją tutaj, aby Polscy fani, którzy podobnie jak ja chcą więcej, mogli zareagować
to tyle w temacie, tak jak mówiłam, nikt Ci nie każe podpisywać, ale nie wybieraj mi co będę oglądać po i nie pisz zbędnych komentarzy typu "wyluzuj" ;)
Słusznie prawisz, ja też chcę dalsze sezony Lucifera.
Uwielbiam postać tytułową - mój typ urody i jeszcze te garnitury
I ten jego piekny, brytyjski akcent!
I poczucie humoru.
Cudowne zdjęcia i piękna muzyka dopelniają reszty iłagodzą ew. niedoróbki scenariusza.
Zresztą za głównego bohatera, dowcipne dialogi, zdjęcia, scenografię i muzykę dałam serialowi pełną 10.
Piszę to jesienią 2020, więc już wiadomo, ze będzie sezon 6.
A Dark polecam, dla mnie rewelacja, też na 10.
Sezon szósty zamówiony, ale myślę, że na tym się nie skończy. Lufycer od kilku tygodni jest numerem 1 jeśli chodzi o oglądalność wśród seriali, dlatego wątpię żeby Netflix postanowił go zakończyć na szóstym sezonie. Przecież to kura znosząca złote jaja, fox pewnie dzisiaj sobie pluje w brodę, że zakończył produkcje i sprzedał go do netflixa.