Cześć! Co sądzicie o zwiastunie 3 sezonu? Mam wrażenie, że bardzo dużo będzie się działo! Cloe i Dan?! Szok. Nie mogę się doczekać już nowego sezonu.
Wiadomo coś o 4 odcinkach, które miały być dodatkowe, przez to, że sezon 2 miał 18 odcinków tylko?
https://www.youtube.com/ watch?v=U_hOPzP3z0s
Nie zauważyłam i założyłam podobny temat :D
Sceny z Chloe i Danem to pewnie będą retrospekcje.
Te 4 odcinki podobno mają być wyemitowane przed 3 sezonem.
Trailer to chyba niezły misz-masz retrospekcji z akcją z teraźniejszości. Teoretycznie wiele nie pokazano, wszystko wydaje się jednym wielkim chaosem, oczywiście skupionym na gagach i jakiejś tam akcji.. ogólnie ciężko cokolwiek powiedzieć oprócz tego, że będzie.. zabawnie :D
btw. zgadzam się z Kinomaniaczką, scena z Chloe i Danem i ich słitaśnym kissem będzie z pewnością z retrospekcji.
Co jak co, ale ja nie mogę doczekać strasznie. Moja mama tak samo przeżywa i czeka. Niech ten czas leci szybciej xd
I mam nadzieję, że to retrospekcje, bo nie wyobrażam sobie Chloe z Danem. TeamDeckerstar <3
No cóż.. takie uroki seriali, że trzeba czekać na kolejne sezony :P Lucek nie jest wyjątkiem :D
#teamDeckerstar! (zauważyć można, że Chloe w retrospekcjach zawsze ma zawiązane włosy w tego koka/kuca/cokolwiek to jest - w s2 w retrospekcjach też tak miała zawiązane, chyba chodzi o wizualne zaprezentowanie aby widz łatwiej zakumał, że to z przeszłości wydarzenia).
no i Dan mówi do niej "oficerze" i jest w tym całym "mundurze", jako detektyw nie zakłada munduru tylko swoje ciuchy. więc to raczej na pewno retrospekcja.
Ale Lucifer w białym garniturze ze skrzydłami?? retrospekcja czy teraźniejszość?? była mowa o tym kiedy obciął sobie skrzydła? czy od razu po wylądowaniu czy później?? a poza tym wygląda na zwiastunie jakby bardzo się z nich cieszył, czyli to jakby teraźniejszość.
a poza tym Chloe i Linda w koszulach Lucifera i skarpetkach u niego w mieszkaniu?? pijące na umór, śpiewające i grające na fortepianie. szok;p i śmiech. I później ta scena gdy Lucifer znajdzie Chloe u siebie w domu. Ciekawe co się będzie działo.
"a poza tym wygląda na zwiastunie jakby bardzo się z nich cieszył, czyli to jakby teraźniejszość."
Może się cieszyć z faktu, że udało mu się 'uciec' z Piekła, niekoniecznie chodzi o skrzydła (chociaż kto wie).
ale skoro obciął sobie skrzydła, żeby odciąć się od nieba piekła itd, to raczej nie paradowałby tak zachwycony nimi. tak mi się wydaje. bo już nie pamiętam czy od razu po wylądowaniu na plaży kazał sobie obciąć skrzydła czy później.
Nie wiemy w sumie, kiedy odciął sobie skrzydła ale zakładam, że to retrospekcja a skrzydła nie od razu sobie usunął (możliwe, że coś sprawiło, że to zrobił a nie tak od razu). A ponieważ zakładam to mogę się mylić ;p
Nowy, krótki zwiastun, z wczoraj
https://www.youtube.com/watch?v=sOYrgMZ6cjc
Ciekawe, czy rzeczywiście będzie "unmasked" przed Chloe?
chociaż ze zwiastunów w tym serialu to więcej mozna sie domyslać, niż być pewnym. Pokazują jakieś fragmenty, nie pokazują dokładnie, tylko samo gdybanie.
https://flarrow.pl/2017/tom-welling-po-smallville-powraca-do-dc-tv-w-3-sezonie-s erialu-lucifer/# Nowa postać się pojawi szykuje się konkurencja dla Lucka.
To juz bym wolała zeby miedzy Lucyferem a Panią Detektyw przez 2 sezony nic nie było niz kolejny facet