PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559330}

Ludzie Chudego

2010 - 2011
5,5 7,0 tys. ocen
5,5 10 1 7031
Ludzie Chudego
powrót do forum serialu Ludzie Chudego

Super serial ;)

ocenił(a) serial na 10

` bardzo fajny, humorystyczny serial ;D nie mogę się doczekać II serii ;D !!

BamMarta

i juz arcydzieło ?

ocenił(a) serial na 10
kj8888

czy arcydzieło tego nie wiem ;) po prostu świetny serial na poprawę humoru - przynajmniej dla mnie ;)

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

Drugi sezon będzie miał swój początek już 1 września o 20:00.
Jak nie rozwiną wątku Kasi i Lukasa to przysięgam , że przestanę oglądać, oglądałam już kilka wersji "Los hombres de Paco " i u nas najwolniej wszystko idzie, ale i tak uważam , że nasza wersja nie jest zła .

ocenił(a) serial na 10
kamka_d

Od niedawna leci reklama nowego sezonu tego serialu i zapowiada się super sezon ;D Lucas z Kasią w łóżku! To może być ciekawe ;) ! Nie mogę się doczekać nowych odcinków ;D Osobiście kibicuję Kasi i Łukaszowi - niech im się ułoży i niech nie kryją swojej miłości ;) !!
Dzięki kamka_d za info odnośnie początku premiery nowego sezonu ;D swoją drogą zmienili dzień emisji - z niedzieli na czwartek - mi nawet lepiej pasuję ;D;D ;) Pozdrawiam ;D

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

No ja też się cieszę , że przenieśli już nie mogę się doczekać nowego sezonyu . Ten serial to moje lekarstwo na dobry humor. Ja też kibicuję Kasi i Łukaszowi , ale coś czytałam , że będzie jakaś zmiana w tym wątku , ale się okaże mam nadzieje , że to kłamstwo . A tak swoją droga gdzie można zobaczyć zapowiedź drugiego sezonu??. Pozrawiam

ocenił(a) serial na 10
kamka_d

` ja widziałam już parę razy zapowiedź w czasie reklam na Polsacie ;D ale zapowiedzi jest parę - w jednej części główną rolę gra Łukasz i Kasia, w drugim Chudy, a w trzecim Marian - także można trafić na każdą z nich ;D ja miałam to szczęście że trafiłam raz na zapowiedź z udziałem Lucasa i Kasi ;D
Tak, Ludzie Chudego jest świetnym lekarstwem na humor - dla mnie również ;) Uwielbiam całą ekipę a w szczególności Lucasa wraz z Kasią ;)

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

A to szczęściara z ciebie ja ogladałam i jeszcze nie trafiłam na tą zapowiedź . Fajny serialik fajny, ehh fajnie , że ktoś podziela moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
kamka_d

no tak ;) ja powiem szczerze spodobał mi się ten serial od początku odkąd zaczęłam oglądać ;) cieszę się bardzo, że jest drugi sezon - bałam się, że nie będą kręcić już tego serialu - na szczęście się myliłam ;D fajnie też, że lecą powtórki - można znowu się pośmiać z przygód Chudego i jego ekipy ;)

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

No właśnie też się bałam , ale jak się potwierdziło , że jest druga seria to się ucieszyłam jak nie wiem , teraz będę odliczać do pierwszego odcinka drugiego sezonu

ocenił(a) serial na 10
kamka_d

I ja razem z Tobą ;) wolę obejrzeć ten świetny serial niż jakieś "dziadostwa" puszczane w tym samym czasie ;) jak leciał w niedzielę to było mi trudno wybrać między nim a Ranczem puszczanym w tym samym czasie - na szczęście już nie będę miała tego problemu ;) supeeeer się cieszę z nowej serii... aż trudno mi to powiedzieć, no ale czekam na... 1 września ;D;D

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

a ja teraz będę polowała na zapowiedź drugiego sezonu , skoro już jest . Muszę go zobaczyć. A tak swoją droga czy oglądałaś inne wersje tego serialu??

ocenił(a) serial na 10
kamka_d

` no właśnie nie - widziałam komentarze porównawcze do pierwszej wersji tego serialu ale ja nie wie o co chodzi ;D niestety nie miałam okazji widzieć amerykańskie wersji ;) a ty widziałaś?? Lepsza wersja czy gorsza od naszej ;) ?

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

Nie ma amerykańskiej wersji z tego co wiem oryginalna jest hiszpańska , oglądałam 6 sezonów , jest wersja włoska i grecka , grecka średnia włoska wg. mnie jest bardzo dobra . Nasza jest fajna chociaż troche za bardzo rozciągnięta , ponieważ u nas jeden sezon to jak 6 odcinków z pierwszego sezonu wersji hiszpańskiej

ocenił(a) serial na 10
kamka_d

aha no ciekawe chciałabym zobaczyć te wersje ;) lecą może w TV na jakiś kanale ??

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

wersja hiszpańska leciała przez jakiś czas na axn crime , ale czy dalej leci nie mam pojęcia . greckiej oglądałam tylko fragmenty i wg. mnie to najgorsza wersja . Włoska jest bardzo fajna chociaż też tylko fragmenty oglądałam .

ocenił(a) serial na 8
BamMarta

No w końcu udało mi się zobaczyć , zapowiedź , ale jak na złość nie w całości , bo ktoś mi przeszkodziła , ale przekonamy się jak się zacznie serial już za kilka dni