PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559330}

Ludzie Chudego

2010 - 2011
5,5 7,0 tys. ocen
5,5 10 1 7031
Ludzie Chudego
powrót do forum serialu Ludzie Chudego

Mialo byc smiesznie mialo byc fajnie a jest dno wieksze niz w Kiepskich...

Obsada...

Komu dala d . . y dziewczyna ktora gra corke nastolatke ??? 25 latka ktora wyglada na 30 gra 16latke i oglada sie za szczeniakiem grajacym w pilke ktory na oko ma 15 czy 16

..nie polecam

whiskas

Dokładnie, biorąc pod uwagę Ludzie Paco według mnie był na prawdę dobry, na którym był chyba wzorowany, to żenada...

whiskas

tutaj maly EDIT ... nastolatek ktory gral w pilke mial ze 30 lat ... drugiedo odcinka nie ogladam bo nie warto nawet tracic czasu..

whiskas

Niestety pomysł dobry, aktorzy fatalni. Córka chudego ma 25 lat a ma grać nastolatkę... żenuła Ja bym w tej roli obsadził choćby Gabrielę Pietruchę. Po za tym tórcy chyba myśleli że obsada wyniesiona z Rancza to gwarancja sukcesy.
Żenuła choć ogląda się nie najgorzej 3/10

whiskas

Młody Królikowski jest rocznikiem 89 więc jakie 30 lat?? a kto powiedział że każdy musi wygladać na dany wiek??

MastaBlasta

Cienizna i to straszna. Długi coś ten odcinek, ale jak na razie ani razu nie wiedziałem gdzie się śmiać, a nawet jakby się uprzeć raz można by było płakać (ckliwa gadka Chudego o tym, że Łukasz był na patrolu w dniu pogrzebu ojca itd.). Trochę zabawny jest Łukasz, ale poza tym szkoda gadać. Muszę obejrzeć hiszpański oryginał bo czuję, że sytuacja podobna jak z "Donem Matteo" i marną imitacją w postaci "Ojca Mateusza"

P.S. Tak się właśnie zastanawiałem czy to młody Królikowski (swoją drogą nie wiedziałem, że jest w moim wieku).

ocenił(a) serial na 7
whiskas

Może i obsada nie zbyt dobra, ale Cezarego nieźle się ogląda, a fabuła serialu genialna, pełno zwrotów akcji, polecam.

whiskas

Nawet nie wiem co o tym serialu sądzić. Obsada jak obsada - mogło być lepiej, mogło być gorzej. Z tego co widzę jak piszecie to kolejna polska wersja innego serialu. Ogląda się nieźle - póki co miłe dla zabicia czasu, bo nie mam nic innego do oglądania.
Za serce nie ujmuje, ale oglądać się da, tak więc nie jest aż tak źle ;-)

ocenił(a) serial na 3
MoniqueVallones

oryginalu nie widzialem, dawno sie tak nie usmialem jak przy tym napadzie na bank i 100 lat spiewane przez zbirow ;) i dialogach trzech najlepszych mundurowych, watki kobiece bardzo slabe, linia erotyczna? szukanie pracy? wtf? ale moze sie rozkrecic;)

whiskas

Było i śmiesznie (choćby te 100 lat śpiewane) i straszno (fabuła jakaś dziwna, jak dla mnie). Segda w drugim odcinku w scenie z z serialowym Łukaszem udawała chyba orgazm, nie? Ogólnie Segda grała z twarzą taką, jakby chciała powiedzieć, że nie do tego filmu wygrała casting. Żak całkowicie stracił swoją "karolkowatość" i stał się dla mnie nieśmieszny. Pręgowski zmęczył widza (czyli mnie) i z dwojga złego ("Ranczo" oraz "Ludzie Chudego") lepiej mu moim zdaniem w "Ranczu".

Oryginału natomiast nie znam, ale pewnie lepszy.

Co do Don Matteo, to wolę Ojca Mateusza za tę szybkość akcji i rozwiązywanie zagadek (DM widziałem i wydaje mi się, że tam zagadki same się rozwiązują i ogólnie mało się dzieje)

ocenił(a) serial na 7
loginnuss

Nie widziałeś oryginału, więc polecam sto kroć lepszy, żywszy, a aktorka grająca hiszpańską Lole gra świetnie, nie to co Segda z tym jej piskliwym głosikiem, Mariano jest świetny, a Kasia, czyli Sara w oryginale wymiata^^ (dla tych, co nie znają hiszpańskiego, na chomiczku można znaleźć odcinki z polskim lektorem):)

ocenił(a) serial na 5
lily1991

Ja również nie widziałem pierwowzoru, więc pewnie po niego sięgnę. Natomiast serial nie jest zły. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy odcinek. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

ocenił(a) serial na 7
Kristoflos

jak coś to na chomiczku są odcinki z lektorem

lily1991

Wczoraj wziąłem się za "Ludzi Chudego", bo Polsat dwa odcinki puścił, ale reklamy mnie skutecznie zniechęciły do dalszego oglądania (jak się serial na ipli pojawi spróbuje raz jeszcze). Z tego co widziałem, to na upartego może być, akcja z bankiem dość zabawna i właściwie tyle, bardziej zainteresowany teraz jestem oryginałem.

ocenił(a) serial na 8
whiskas

A jak dla mnie na razie jest dobrze i może być tylko lepiej, a co do Kiepskich to jaka 'żenuła'?! Zajebisty serial.