Obejrzałem z trudnościami pierwszy odcinek. Nie dość, że czorne to jeszcze te akcje drętwe nie wiadomo o co biega. Niby taki bohater a nie pokazali co się stało itd. Sztuczne drewno
"Niby taki bohater a nie pokazali co się stało itd."
Jakbyś obejrzał całość to byś wiedział czemu jest niezniszczalny i o co biega wgl w całości.
Nie pokazali w pierwszym odcinku poza przestawieniem pralki ;) A ta strzelanina jak teatralna dlatego mnie to odrzucilo od dalszych czesci
Mieli Ci wszystko pokazać na tacy? Na tym to polega, że widz, który nie jest zaznajomiony z uniwersum zaciekawił się i dalej oglądał w celu odkrycia "tajemnicy". Daru sobie seriale i przestaw się na filmy tam w jednym "odcinku" wszystko się wyjaśnia.
Nie rozumiem debilnych seriali dla ograniczonych. Wole ciekawsze kino..poza tym nie dotrwałem do konca pierwszego odcinka, bo ta drętwa prymitywna sztuczna strzelanka mnie zniechęciła. Reszte odcinków wywalilem do kosza. Nie samych lubie czarnych w filmach
Wypowiedzią, że nie lubisz czarnych sam dałeś dowód na to, że jesteś ograniczony:)
nie wiem po co w ogóle się za to zabierałeś, tak szczerze mówiąc. Przeciez od początku było wiadomo jaki to mniej wiecej będzie serial.
To ty jestes ograniczony i nie mozesz zrozumiec ze nie wszyscy musza byc tolerancyjni..tak jak i ty nie jestes tolerancyjny bo nie zgadzasz sie z moja opinia i jej nie szanujesz wiec jesates po prostu egosityczny samolubny polski wredziol..proste nie? :)
Zabieralem sie za serial bo wrzucili od razu 11 odcinkow wiec chcialem zobaczyc co to warte jak mi cos nie lezy to sie nie przymuszam..mam wybor..proste nie? :)