PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107744}

Luz Maria

Luz María
1998 - 1999
7,0 3,1 tys. ocen
7,0 10 1 3108
Luz Maria
powrót do forum serialu Luz Maria

Co prawda mnóstwo przewineło się tych wszystkich peruwiańskich, meksykańskich, brazylijskich, wenezuelskich itp. seriali, ale ten był całkiem w porzadku, może za sprawą tych kostiumów, lubię filmy, które dzieją się w dawniejszych czasach, w których można zobaczyć różne kreacje, modę z tamtych lat ;) Gdyby puścili powtórki, z pewnością oglądałabym, gdybym miała czas :)

Monika_13

:) Ja sama raczej nie jestem fanką telenowel (albo nawet NA PEWNO), ale dwie telenowele z Angie Cepedą lubiłam. Wprawdzie "Luz Maria" jest do bólu sentymentalna ("Fiorella" już trochę mniej), ale można było obejrzeć. Pamiętam też, że była niezła muzyka :)

ocenił(a) serial na 5
Jorjan

Ja byłam fanką telenowel w młodości i mam sentyment do tego gatunku. Luz Maria była niezła- fakt, klimat epoki był magiczny, wątki ciekawe. Nisko oceniłam tę produkcję ze względu na to, że nie lubiłam wielu bohaterów w niej.

ocenił(a) serial na 9
Monika_13

Ja oglądałam różne telenowele, z Natalią Oreiro głównie, ale żadna nie zachwyca mnie tak jak "Luz Maria" :) Ona ma w sobie coś takiego, bardzo pięknie ukazana została miłość, i ten klimat, te kostiumy, krajobrazy, muzyka... Wszystko oddaje taki romantyczny klimat. Dziś nie spotyka się takiej miłości jak Lucecity i Gustavo. Ba, nie spotyka się takich mężczyzn jak Gustavo... No ale to tylko fikcja, wyobraźnia reżysera ;) Jednak miło jest śledzić losy tej pary przez ponad 170 odcinków :)