PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107744}

Luz Maria

Luz María
1998 - 1999
7,0 3,1 tys. ocen
7,0 10 1 3109
Luz Maria
powrót do forum serialu Luz Maria

Witam cały serial jest w necie miłego oglądania

ocenił(a) serial na 10
ewelakropka

chcialabym abys wrzucila Luz marie na youtube z lektorem polskim bo byla obejrzalam 60 odcinkow i kotos usunol . a bardzo bym chciala obejrzec :(((( kocham ten film

Aga721

Cały serial Luz Maria jest na you tube oglądałam tydzień temu :)

ocenił(a) serial na 10
ewelakropka

podaj strone gdzie mozna wszystkie odcinki po polslu obejrzec?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

http://www.dailymotion.com/video/xv27l6_luz-maria-odc-1_shortfilms?search_algo=2 #.UQLJgyeEb2s

Miłego oglądania:D

ocenił(a) serial na 10
lemarz

i tu sa wszystkie odcinki po polsku ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

wv kazdym bądź razie i tak thx za link

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

o super a wiesz gdzie znajde pozostale odcinki bo tu jest tylko 60 ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Jest już 71;) myślę, że będzie i reszta bo są cały czas dodawane.

ocenił(a) serial na 10
lemarz

no to świetnie jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za link, a tyle czassu szukałam tego serialu

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

dlugo juz te odcinki na dailymotion sa dodawane ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Pamiętasz może w którym odcinku :
1.gustawo traci pamięć
2.Luz maria wprowadza się znowu do nich jako służaca po kilku latach
3.ich corka jest juz duza, w sensie mija juz te 5 lat
?

klaudia123_filmweb

dziękuje chętnie obejrze :)

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Pamiętam bo mam wszystkie odcinki po polsku ;)
1) W 88 odcinku dochodzi do wypadku, a w 89 Gustavo odzyskuje przytomność i okazuje się, że stracił pamięć.
2) , 3): W 139 odcinku Maria Rosa jest już duża i wtedy dochodzi do pierwszego spotkania Luz Marii i Gustava po 5 latach :)

ocenił(a) serial na 10
lemarz

thx, to wrzucasz te odcinki na dailymotion?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Nie ma sprawy.
Nie, to akurat nie ja wrzucam te odcinki.

ocenił(a) serial na 10
lemarz

a masz może też odcnki z Dzikiego Księżyca bo nigdzie nie umie znależć poza ostatnim odcinkiem i Cud Miłosci ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Niestety nie mam żadnej z tych telenowel. Wiem, że Cud miłości jest na "gryzoniu"...

ocenił(a) serial na 10
lemarz

a widze juz to zostaje tylko ten 1 ok gdzies poszukam

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

a w którym odcinku lusesita wreszcie zwracała się do niego po imieniu i zaczął się ich romans ? te pyt dotyczą przed jego wypadkiem/

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

W sumie ich romans zaczął się od pierwszego pocałunku, czyli w 28 odcinku - i to jest jeden z lepszych odcinków :) A na którym teraz jesteś?

ocenił(a) serial na 10
lemarz

23 dopiero

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

byłabym już dużo dalej gdyby nie moja ciekawość i przeskakiwanie o pare odcinków czasami :)

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

mogłabym mieć do Ciebie prośbe?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

A o co chodzi...?

ocenił(a) serial na 10
lemarz

ta dziewczyna która wgrywa te odcinki na dailymotion napisała 4 dni temu wiadomość że wgrała tylko do 81 ponieważ resztę jej odrzuało nie ma pojęcia czemu wiesz może czemu tak się dzieje lub mogłabyś w wolnym czasie wgrać na dailymotion te odcinki jeśli potrafisz ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

Nie mam pojęcia czemu. Może trzeba coś zapłacić aby dalej mogła wgrywać. Niestety mam za wolny internet abym mogła cokolwiek wgrać.

ocenił(a) serial na 10
lemarz

na dailymotion jest tylko 81 odcinków za to ktoś wrzuca na youtube jest już 68, ale ta dziewczyna napisała że wgra wszystkie odcinki

ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

93 odcinek też masz tylko do 23 minuty czy masz w całości?

klaudia123_filmweb

You tube cały serial i posłaniec szczęścia tez jest

ocenił(a) serial na 7
ewelakropka

Bardzo przyjemna i relaksująca telenowela.Oglądałam ją jeszcze w Liceum i bardzo mi się podobała.Super obejrzec znaowu po latach i jaki tylko się chce odcinek.

ocenił(a) serial na 9
ewelakropka

Oglądałam tą telenowelę jak miałam z 7 lat, przypomniałam sobie o niej teraz i oglądam wszystkie odcinki właśnie na YT :) ach wspomnienia wracają :) nadal uważam ją za najlepszą telenowelę jaką nasza telewizja puściła :) Jestem teraz na odcinku 100 :) aż żal będzie jak skończę wszystkie :)

użytkownik usunięty
ewelakropka

Jak fajnie powrócić do czegoś z dzieciństwa i przekonać się, że do dziś jest cacy. ;)

Jestem na 30-którymś odcinku na youtube. Mogliby ją skrócić, a tylko by zyskała, niektóre sceny to po prostu przegadanie tego co się aktualnie dzieje w fabule albo wspomnienia zdarzeń z poprzednich odcinków, no i czasami ta niedomyślność postaci.. Lecz cóż to wobec niewątpliwych plusów tej urokliwej telenoweli - ładnej muzyki, dobrej gry aktorskiej, fajnych postaci, dobrego balansu scen (naprzemiennie zabawne, wzruszające jak i mocne zwroty akcji).

Ciekawie się patrzy na życie w minionych latach do tego kraju Ameryki Łacińskiej, lecz spoglądając na to ma się wrażenie graniczące z pewnością, że nasza obecna kultura coś zatraciła... Gdzie Luz Maria znalazła by dziś miejsce na Polsacie wśród Dlaczego ja i jego armii klonów.