PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10013191}
6,5 1,7 tys. ocen
6,5 10 1 1672
7,0 2 krytyków
Mój agent
powrót do forum serialu Mój agent

Po co?

ocenił(a) serial na 3

Tak jak się obawiałem. Orginał doskonały. A to jest podróba której brak lekkości orginału, pazura, francuzkiego sznytu. No i aktorzy. W orginale każdy z pracowników agencji to była mięsista , charyzmatyczna postać z krwi i kości. tu tego nie ma. Nie sądzę żeby ten serial mógł się udać gdzieś poza Francją. W orginale pojawiali się aktorzy rozpoznawalni nawet poza Francją i miałem sporo frajdy z oglądania ich z ,,drugiej" strony przez pryzmat filmów z których ich znam. Tu tego brakuje. No i orginał miał wątek LGBT który nie raził sztucznością i wrażeniem że jest na siłę, a naturalnie wynikał z charakteru postaci.

ocenił(a) serial na 8
lornemalwo

To nie podróbka, tylko serial na licencji. Tak jak mnóstwo innych seriali. Dla mnie - udana próba :)

ocenił(a) serial na 7
Maangoo

Dokładnie tak, nie pierwszy i nie ostatni serial na licencji, tylko kiedyś oryginałów nie znaliśmy, więc polskie wersje nas wciągały, a jeśli przypadkiem ktoś się natknął na inną wersję to już wyglądała jak podróba. Tak czy owak, mi się polska wersja podoba, moim zdaniem fajnie dopasowana do naszego rynku