Nawet niezly serialik. Niby reklamowali jako odnosnik do Big Bang Theory, ale zgadza sie tylko liczba glownych postaci i plec. Chopaki lataja, podrywaja,
prowadza glupkowate dyskusje.
Dziwi mnie tylko czemu glosowac nie mozna, jak juz piaty odcinek zaraz bedzie.
Jak ktos nie ma co robic z wolnym czasem, to mozna obejrzec, ale rewelacji nie ma.
Serial w sumie bardzo fajny, nie zawsze trzyma poziom, ale mozna sie posmiac i to sporo.
A co do oceniania, to faktycznie dziwne, bo w tej chwili juz jest 7 odcinkow.
Mnie też się całkiem podoba, wręcz bym powiedział, że najlepsza premiera komediowa na przestrzeni ostatniego roku, ekipa całkiem sprawnie dobrana. Minus jedynie to napisy, zna ktoś gdzieś źródło do angielskich? Bo na polskie to długi czas oczekiwania jest, w sumie nie dziwie się bo żadnej publiczności w tej chwili ten serial w Polsce nie posiada, a jednak wolę z napisami, ze słuchu to troszkę mnie jeszcze brakuje obycia z językiem ;)
" wręcz bym powiedział, że najlepsza premiera komediowa na przestrzeni ostatniego roku"
Zgadzam sie, nic lepszego jesli chodzi o sitcomy w ostatnim roku nie powstało, ale nie wynika to z jakiejs wyjatkowej zajebistosci "Men at work" tylko raczej z faktu ze na rynku seriali komediowych ostatnio panuje jakas totalna bryndza - tak wiec na bezrybiu i rak ryba ;). Co do samego "MAT" to serial jest dobry, aczkolwiek nie rewelacyjny... Szkoda ze nikt nie robi do niego tłumaczen.
Po obejrzeniu "Różowych lat siedemdziesiątych" szukałem dalszych filmów i seriali, w których występowali aktorzy z różowych lat i tak trafiłem tutaj. Sam serial bardzo mi się spodobał.
Serial opowiada o czterech przyjaciołach pracujących w magazynie. Głównym bohaterem jest Milo (Danny Masterson), który poznaje resztę (James Lesure, Michael Cassidy i Adam Busch). Chłopak został porzucony przez dziewczynę i potrzebuje wsparcia. Koledzy z przyjemnością mu w tym pomogą, wciągając go w liczne romanse i przygody.