PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724137}

Młody papież

The Young Pope
2016
8,1 62 tys. ocen
8,1 10 1 61758
8,4 36 krytyków
Młody papież
powrót do forum serialu Młody papież

Robi wrażenie

ocenił(a) serial na 8

Nie przypominam sobie takiego serialu, który by mi się tak podobał, a jednocześnie nienawidziłbym tak głównego bohatera. Mały, słaby czlowieczek, który sam nie wie po co się tam pchał, zachowujący się jak rozwydrzony bachor. Naprawdę ciekawa, ale jednocześnie odrażająca postać.

ocenił(a) serial na 10
pszczolex

Też lubię myśleć, że znam człowieka którego widzę w telewizorze np aktora, celebrytę albo papieża - wiem jaki jest naprawdę bo przecież pokazał mi swoje serduszko.
Co jeśli Wojtyła prywatnie był wyjątkowym sku..synem? - dokładnie nic bo to jaki obraz ciebie zostanie sprzedany w świecie w małym stopniu zależny od ciebie samego. Ty masz tylko dostosować się do tego wizerunku i grać.
" Mały, słaby człowieczek, który sam nie wie po co się tam pchał, zachowujący się jak rozwydrzony bachor. Naprawdę ciekawa, ale jednocześnie odrażająca postać."
- ten opis całkiem dobrze pasuje do większości ludzi bo mały, słaby człowieczek to właśnie my - z jednej strony ciekawi z drugiej odrażający.
Takie przesłanie twórców do mnie trafia - pokazać, że papież to też facet ze swoimi pragnieniami, aspiracjami ale i ze swoimi szajbami i słabościami.