PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181103}

Młodzi Tytani

Teen Titans
2003 - 2006
7,3 6,9 tys. ocen
7,3 10 1 6937
5,2 5 krytyków
Młodzi Tytani
powrót do forum serialu Młodzi Tytani

W tym serialu po prostu NIC nie jest dobre. Z komiksowego oryginalu wzieto tylko imiona bohaterow, nie starano sie oddac ani ducha komiksu ani jego fabuly.
Ba, nawet zamiast skierowac serial do nastolatkow, do ktorych skierowano komiks serial nakrecono dla przedszkolakow.
Bida z nadza, jednym slowem :/

Jackson

To ma być parodia komiksu.Twórcą właśnie o to chodziło

ocenił(a) serial na 1
Nightcrawler_2

Jesli chcieli nakrecic parodie mogli stworzyc tytul od podstaw wykorzystujac charakterystyczne dla innych serii elementy, jak w Incredibles, ale oni wzieli sie za kultowy dla wielu tytul i po prostu zarżneli go :|

użytkownik usunięty
Jackson

A to dobre :D :D
Kultowy tytuł? <hihihi>
Charakterystyczne dla innych seriali elementy? <hahaha>
Jak w Incredibles? <hehehe>

Cały urok serialu polega właśnie na tym, że nie jest on jak wszystkie inne. A poza tym trudno sobie wyobrazić, gdyby ich, załóżmy, wygląd, był taki sam jak w komiksie <i znowu chichocze>

^^

użytkownik usunięty

Nie no dobra ;)

Jak na mój gust te postacie są po prostu słodkie ^^.
I kropa xD

Jackson

i właśnie taki jest urok tego serialu. Komiks został sparodiowany i potraktowany z lekkim przymrużeniem oka, dzięki czemu serial jest bardzo zabawny i ma swój własny urok.

ocenił(a) serial na 9
Nightwing_2

Niby amerykańskie, ale zalatuje Japonią, i te niektóre gagi typowe dla anime.

no a do rzeczy, to dla mnie takie sobie, ale zdarzaja się naprawdę świetne odcinki, pamiętacie przymusową randkę Robina? <lol>

akira894

Bo oni mieszkają w Japoni.

ocenił(a) serial na 9
LordVader345

Od kiedy to niby? Tytułowi "Młodzi Tytani" działają na terenie Ameryki (bodajże stan Kalifornia czy jakoś tak - no tego nie jestem pewna). Pewna jestem natomiast, że to nie Japonia.

A tak swoją drogą to niezły masz zapłon - żeby odpisywać na post z 2007. Ale spoko, oczywiście masz takie prawo - nie to żebym się czepiała.

hasira

E tam, to dopiero hit! :

http://www.filmweb.pl/film/Nowy+samoch%C3%B3d+Mike%27a-2002-34850/discussion/Osc ary,105475