ogląda... bo wiecie ja nie wiem który to ostatni odcinek a który pierwszy.... bo dziś było jak Terra zmieniła sie w kamienny posąg . to ostatni odcinek .. błagam o pomoc..
no wiesz to ostatni odcinek drugiego sezonu a jest 5 sezonow tylko ze w Polsce nie puszczają
Pierwszy odcinek jest chyba ten, w którym Robin kłóci się z Cyborgiem a ostatni [w tych seriach dostępnych w Polsce] jest chyba, jak Tara zamienia sie w kamień.
W Polsce poleciał jeszcze kawałek trzeciej serii. Ale ogólnie to jest pięć serii, pierwszy odcinek to Divide and Conquer (Dziel i rządź), a ostatni (z piątej serii, na razie ostatniej, chociaż miejmy nadzieję, że zrobią szóstą) to Things Change. Szkoda, że nie pokazali go w Polsce, ale może to się zmieni :D. Bo czwarta seria jest cool ^^
Czy nie uważacie, że odcinek, w którym Terra zamienia się w kamień jest cudowny? :D
Pozdro ^^
ona zamienila sie w kamien ooo fajnie wiedziec :P:P ej teraz sa fajne odcinki z Raven wie moze o co mniej wiecej o co chodzi?? i co od niej chce Slade??i co to jest za znak ktory on ma na czole?i te znaki ktorymi byla pokryta Raven??prosze o dpowiedz bede wdzieczny ;D pozdrawuiam ;)
Bo Raven jest córką tego wielkiego czegoś xD (Trigona). On ożywił Slade'a (którego Terra pokonała w Aftershocku). Slade to jego... eee... poddany (?).
Z tym znakiem to akurat nie oglądałam (ale od czego jest youtube?) xD. Ale tytuł był 'Birthmark', czyli 'Znamię'.
Polecam stronę titanstower.com. Tylko wejdźcie na stronę serialu a nie komiksu.
Pzdr.