Podobalo sie dla Was zakonczenie EnAmor Arte??:D Dla mnie bylo ok tylko nie spodobalo mi sie kiedy ich corka powiedziala ze mimo ze tak bardzo kochali to sie rozstali no ale coz nawet wielka milosc moze miec duzo przeszkod :( pozdrowka dla wszystkich Fanow tej cudownej telci :-) Mam nadzieje ze kiedys ja powtorza :D pa
Bardzo proszę czy ktoś mógłby streścić mi ten ostatni odcinek?Bardzo proszę.Jestem wściekła,że przegapiłam ostatni odcinek,a tak chciałam zobaczyć jak to wszystko się skończy.
hmm powiem ci ogolnie, bo juz szczerze mowiac drobiazgi pozapominalam A wiec tak kiedy Cele i Santi patrzyli na coreczke to widac bylo jakby ona zmarla. Pozniej raptem pokazane jak on szykuje sie na koncert, to juz minelo troche czasu, Alma pomaga mu przy dziecku , przychodza rodzice Cele. pozniej rozpoczyna sie koncert, Santi spiewa piosenke, kiedy prawie konczy druga na scenie pojawia sie Cele z dziekciem na reku i dla niej konczy spiewac :-) nastepnie po kolei wszyscy opowiadali o ich zyciu, Pozniej po tym koncercie wyjechali na touurne , wszyscy opowiadali jaki Santi stal sie slawny a Cele z nim wszedzie jezdzila. Mowiono jacy pozostali skromni pomimo popularnosci Santiego, dla fanow spoosobal sie wizerunek mlodego ojca, i fani pokochali Cele. I tak minelo kilkanascie lat. Pokazuje sie corka Cele i Santiago, ktora nazwali Celeste. Powiedziala ze rodzice po paru latach sie rozstali , gdyz jej mama nie chciala aby corka przenosila sie z miejsca na miejsce i ciagle zmieniala szkoly, wiec jakis czas tylko Santi wyjezdzal w trasy ale pozniej juz sie rozstali, ale nawet jak corka jezdzi do ojca to ona pyta o mame a jak wraca do domu to mama pyta o tate:-) Corka ich powiedziala ze nadal bardzo sie kochaja i nigdy nie ulozyli sobie zycia z kims innym ze zawsze o sobie pamietaja. hmmm Iwan i Lucia sa razem , Consuelo wyszla za maz za Rubena :-) Rodzice Cele sie razem zestarzeli. Hilda i Nina wyszly za maz i w ciaze pozachodzily obydwie :D i to chyba wszysto, jelsi bedziesz miala jakies pytanka to pytaj :-) jesli cos jeszcze sobie przypomne to napisze, pozdrowka :*
A czy ktoś wogóle mógłby zadziałać w tym kierunku aby puścili ten serial od nowa.akurqt oglądałam go od połowy;-(.dosyć tego zbuntowanego anioła na polsacie mam!!! powtórzcie ''en amor arte''A tak wogóle kto by mi streścił jego początek jak się patra tytułowa poznała itp.Ogółem zarys jak to się wszystko zaczęło?Byłabym wdzięczna.;-)))
mi tez bardzo podobal sie ten serial byl naprawde super tylko zalujesz ze sie juz skonczyl!!!!!!!!!!!!!co ja teraz bede ogladala!!!!!!!!!!!!przyzwycza jilam sie ze o 17.15 zawsze ogladam ten serialek a teraz sie juz skonczyl i klapa. moze puszcza nastepny fajny serialek tylko mam nadzieje ze podobny do tego:).bardzo podobalam mi sie jak grala seleste i santiago tylko ze koncowka byla taka niejaka przez chwile moglo sie wydawac ze celeste umarla(i jeszcze kiedy santiago spiewal alma trzymala dziecko celeste i santiaga) ale mozna bylo sie domyslic ze jej rodzice on i jej przyjaciele nie bawiliby sie tag doprze po tym jak umarla. troche niepotrzebne wydawalo mi sie jak corka celeste i santiago powiedziala ze sie rozstali bo ona (celeste)nie chciala aby jej corka ciagle sie przenosila i nie mogla kontynlowac nauki w jedenej szkole poniewaz jej moaz santiago ciagle musial wyjezdzac na trasy koncertowe ale ogolenie bardzo bardzo bardzo podobal mi sie film byl bardzo nowoczesny i pokazywal prawdziwe zeycie milosne jakie toczy sie prze mlodzieza. ten film jest bardzo na czasie i mam na dzieje ze takich filmow bedzie o wiele wiecej!!!!!!!!!!!!!:)
a i jestem ciekawa jaki natepny serial puszcza w tv4 w zamian za "mlodziencza milosc"mam nadzieje za tak fajny jak ten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!:)
Według mnie santiago mógłby już wkońcu rzucić tą prace i zostac z sele i dzieckiem.To taka wielka miłosc i wiele przeżyli więc jakby teraz mogli nie być raze,m?
no wiesz, ja tam mysle ze aktorzy woleliby takie wlasnie zakonczenie , ale scenarzysci wymyslili sobie inaczej i koniec :-) w koncu milosc nie trwa wiecznie, pokazali tu ze choc ludzie bardzo ale to bardzo sie kochaja czasem wychodzi tak ze nie moga byc razem , choc osobiscie wole w takich telciach zakonczenie z happy endem,gdzie wszystko dobrze sie konczy, wszyscy sa szczesliwi itp :-) No ale coz widocznie tak musialo byc :-)