PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

np. Marta Mostowiak umrze razem z dzieckiem,a łukasz nie wróci ze stanów

znam duzo duzo więcej rzeczy które sie wydarzą, ale powiedzmy ze NARAZIE więcej nie zdradze :P

DOZOBACZYSKA!!!!! napewno się odezwą ;)

NIe powidzialabym ze jestes jakos super poinformowana(y) (sorki nie spojrzalam kto to napisal dziewczyna czy chlopak). wystarczy kupic i przeczynac swiat seriali zeby sie o tym dowiedziec. Pozdro

użytkownik usunięty
Mrs__Silas

jeszcze jak byś zerkneła na date i zobaczyła kiedy to zostało napisane to juz w ogole byś była suuuuuper

użytkownik usunięty
Mrs__Silas

Marta wyjdzie za Norberta i urodzi dziecko i będą żyli długo i szczęśliwie.

No szkoda ze wczoraj łukasz wrócił ze stanów

użytkownik usunięty
piotrus72

zobaczysz,ze ona zginie :] a łukasz wyjedzie jeszcze raz i z tamtąd nie wroci :]

to sie nie zdarzy tylko ludzie to wymyslili na łamach gazety Swiat Seriali czytajcie uwaznie jesli wogóle umiecie czytac

użytkownik usunięty

chyba se zadurzo wmawiasz. jak co to Łukasz juz dawno wrocil a to co ty piszesz to wyssane z palca!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

A mi sie wydaje ze marta poroni..ale norbert i tak bendzie z nią...a ona bendzie nieszczesliwa

Liver

Posdrafiam wrzystkih fanuf tego códownego serialu. Wprost drrzę z niecierpliwosici co bendzie w nastempnym otcinku. A najsiliczniejrzy jest Sasza.

Astolat_2

Sasza to kicz. Wogole ten caly Ivan to ...nie wazne, nie lubie klac. Ale serial jest ok

a ja wiem z pewnych pewnych zrudel ze ojciec od blizniakow umrze i ze kumpel od marty z sadu, ten co wyglada jak hubert urb. jest geyem w zyciu prywatnym :] ale pewnie juz to wiecie bo bylo w newsweek'u juz dawno