PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Hej a co sądzicie o Annie? myślicie że rzeczywiście chce odebrać Ulę dziadkom i Markowi? W sumie nie ma swoich dzieci ale przecież jest jeszcze młoda, może urodzić własne? i gdzie podziewa się dyrektor grany przez Lesienia? pamiętam że kiedyś byli razem ? co się stało z tą parą? A swoją drogą to Marek też mógłby sobie znaleźć partnerkę bo mu się rodzina wali ;)

ocenił(a) serial na 1
paczi88

Napisz list do Ilonki Łepkowskiej, może zmieni scenariusz.

użytkownik usunięty
KMC

Łepkowska już od dawna nie pisze M jak miłość

ocenił(a) serial na 1

To co. Ta kobieta może wszystko, ona nie jest nawet królową polskich seriali, ale boginią.

paczi88

Wydaje mi się ze Anna tak naprawdę nie chce odebrać im Uli. Ona ma po prostu dobre chęci, aby się nią zaopiekować. Nie pamiętam, co stało się z ich związkiem.
Wątpię iż Marek znajdzie sobie nową partnerkę.

Jasmine_93

Chce im odebrać Ulę, bo czuje się samotna, widać, ze dostała jakiejś korby . Zreszta niech zabiera, bedzie lżej dziadkom, którzy całe zycie się nimi opiekują, a Maruś będzie sie mógł zajać Kasienką. Gdzieś czytałam, ze przed wakacjami Kasie ma olśni, ze kocha Marka, więc pewnie po wakacjach zaczną razem kręcić, a UIka by im tylko przeszkadzała heh

ocenił(a) serial na 4
milenasy

No tak, przecież Mareczka nie sposób nie kochać. Lecą te kobity na niego jak faceci na chrząkającą Martusię

Jedna to mu nawet "białe małżeństwo" (cokolwiek to znaczy...) proponowała, byleby tylko być blisko niego :D

andre_

Wiadomo, ze każdy chciałby wejść do rodziny Mostowiaków :D

ocenił(a) serial na 1
milenasy

no ba,przecież to elyta :D

Megi_29

Ale bram strzeże Barbara niczym Stephanie w Modzie na sukces.

ocenił(a) serial na 1
paczi88

ja myślę,że Mareczek z wielką ulgą by Ulę tej całej Annie wepchnął :D

ocenił(a) serial na 4
Megi_29

No ale wiesz - "co ludzie powiedzą" :D

ocenił(a) serial na 1
andre_

myślę,że ludzie we wsi zrozumieją,przecież Ulka jest teraz w trudnym wieku(jak zawsze zresztą :) ).
A Mareczek,biedny wdowiec nie daje rady.Nawet Kwaśniakowa to zrozumie :D

paczi88

ja wiem, że absurd goni absurd w tych polskich serialach, ale żeby aż tak? powiedzcie mi co taka ładna, fajna kobieta jak Anna widzi w MArku, ojcu 3 dzieci, niezbyt do tego zaradnym życiowo mężczyźnie?
mam sporo bezdzietnych znajomych kobiet po 30 stce i żadna nie ma galarety zamiast mózgu.....

ocenił(a) serial na 4
Holly85

Markowe futro ją urzekło.