Mnie denerwuje Paweł jako rola no to jest taki mul że niemoge ale ogólnie Serial jest świetny !
Super rozmowa.
U Kuby Wojewódzkiego był całkiem znosny (nie wiem, który, ale reprezentował ich 2). Ba! Nawet przyznał sie do tego, że póki co grac nie potrafią i musza się jeszcze wiele nauczyc.
Fakt - nie należą do kanonów meskiego piękna, ale jest ktoś w tym durnym serialu jeszcze gorszy.
Katarzyna Cichopek ze swoimi kilogramami tłuszczu i tepym uśmieszkiem. Ona to sie dopiero nadaje na aktorkę - ni talentu, ni rozumu, ni urody. Krowa. Tyle.
PS. Poza tym niech TVP skończy emitować te głupie tasiemce! Klany, Złotopolskie, M jak ..., itd. Człowiek ma ochote na dobry film. Mądry człowiek :D
Posłuchaj kolego czy też koleżanko , Katarzyna Cichopek jest zajebista pod każdym względem , jest miła i mądra , ma wszystko na swoim miejscu i nic jej nie brakuje , ciekawe jak ty wyglądasz ???
Ale oprócz tego ten serial to gówno !!!
zGADZAM się...Takie dwie cioty.. bleah, a w M jak miłość to mają wiecznie jakieś problemy, w szczególności Paweł. Wzbudza litość aż na zbyt xP Przepraszam, jak kogoś to uraziło =P wyrażam TYLKO swoje zdanie x]
zgadzam sie w 100% ze serial m jak milosc to kompletne dno moim zdaniem powinni je nazwac b jak beznadzieja i tak na marginesie to mandaryncia jestes fanka mandaryny :? zalosne ! ! ! MANDARYNA JEST DO BANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
buhahah jestem beznadzieja , eno fajnie wiedziec nigdy bym na to nie wpadla ale jak dla mnie to beznadziejni sa ludzie ktorzy ogladaja to gowno ja ma jak milosc ( dla ludzi takich jak ja m jak masakra) BuHaHaHAhAhAhahahahaha
hehe lubie wchodzic na takie tematy poprawa humoru murowana w 100%. A ci bliznacy wygladają jak jacyś zule z PKP a serial powinien nazywac sie M jak Masochizm. (lol)
Weź wiesinaro wypad z tego forum , Mandaryna fajna ??? Lecz się tendeciaro i idz posłuchaj Ozone albo innego kurestwa beznadziejnego dal tempaków bez bez gustu jakiegokolwiek za grosz , PłYŃ STĄD !!!!
1. Mroczki są okropni
2. Mandaryna jeszcze gorsza
3.Serilal nie jest aż tka do bani popatrzcie na Klan albo Plebanie :p
pozdrowionka dla wszystkich :D
Tak są tragiczni Mroczkowie, ale sami powiedzcie czy ktoś dał im szansę w jaimś dobrym filmie aby mogli się wykazać, a nie w serialu...
nikt ich do filmu nie weźmie, bo są zbyt beznadziejni, nawet na najmniej udany film (zaznaczam film, a nie telenowelę)
Bracia Mroczki mogą zagrać Jacka i Placka w epizodzie szkolno-licealnym .
Najwiekszymi fanami tego filmu są dzieci z podstawówki,a co do Cichopek to dla mnie jest to kaczusia (nóżki krótkie dupka wnet) oczywiście bez urazy.
Bracia Mroczki
dwa wymoczki
a Cichopek to kaczuszka
co ma bardzo brzydkie uszka
i dlatego nosi loczki
żeby ukryć te bolączki
wąska w pupie duża w barach
widziałem ja w tańcu w parach
ale zadna z niej gwiazdeczka
całkiem przeciętna dupeczka,
To było do mnie ty cepie??
Idź ty lepiej pogmeraj sobie w tej swojej tłustej maciorze zamiast pisać głupoty do ludzi.
Katherine to świetna dziewczyna.
Ma wszystko na swoim miejscu i w ogóle jest fajna.
Więc odczepcie się od niej.
Widzę dziecko że brak ci argumentów przez co uciekasz sie do wulgaryzmów.Rozumiem że bronisz jej tak bardzo ponieważ jest ona twoim natchnieniem do nocnych polucji ale juz czas wydorosleć . Na tym zakończymy współprace.
Co do Mroczków, to mają beznadziejną rolę w serialu. Ale chciałabym zauważyć, że jeden z nich (nie wiem tylko, który) grał w "Starej baśni" młodego księcia. Tak więc mieli szansę się pokazać (bo nie wykazać-rola krótka). Co Kasi, to uważam że jest w porządku. Studiuje psychologię, nie odpieprza jej na punkcie aktorstwa. Jeśli natomiast chodzi o jej figurę, to uważam, że jest taka, jak być powinna. Osoba, która napisała o kilogramach tłuszczu czy czymś takim to albo jest głupiutką laleczką palącą kupę fajek, żeby się przypodobać towarzystwu, albo typowym pustogłowym samcem, dla którego dziewczyna jest atrakcyjna tylko wtedy gdy nie potrzeba rentgena, żeby zobaczyć jej wszystkie kości. I tak dobrze to o tym kimś nie świadczy.