Od śmierci wielkiej Hanki Mostowiak przelotnie powracałem do serialu i naszło nie pytanie. Gdzie główni bohaterzy pracują??:
1. Gosia - ostatnio mąż powiedział, że jeszcze nie wróciła ze studia, czy ktoś wie jakie to studio i czym w ogóle zajmuje się zawodowo?? oprócz oczywiście strojeniem fochów
2. Piotr- zawsze mi się mylą ci dwaj, zatem przyjmę, że jeden z nich , Piotr, to ten co jako jedyny czasem pojawia się w za barem i próbuje zajmować się nim.
3. Paweł - wielki adwokacina, mający swoje biurko w przejściu koło wyjścia z windy:)
4. Kinga - to dla mnie wielka zagadka, siedzi w domu, zajmuje sie małą. Elka do niej przyszła i zaproponowała,że posiedzi z córka aby mogła pójść do pracy - czyli gdzie??
5 Marta - to wiadomo:)
6. Artur - jest jeszcze lekarzem czy zamierza założyć szkołę sztuk walki jak na karate miszcza przystało??
7 Marysia - oprócz zmiany kolorów włosów i umizgów ze swoim wielbicielem lat młodzieńczych gdzie pracuje??
to kilka postaci , których los zawodowy spędza sen z powiek i nie pozwala w spokoju zasnąć:) doceniam odpowiedzi dotyczące innych naszych ulubieńców. pozdrawiam
1. Gosia pracuje w telewizji gdzie chyba prowadzi jakiś program ogrodniczy. Zresztą ona miała jakąś firmę projektująca ogrody, ale nie była w niej już chyba 2 lata.
2. Paweł pracuje w barze Oaza.
3. Piotr jest niby tym adwokatem, ostatnio podobno zdał na aplikację.
4. Kinia pracuje w radio jako fachowy psycholog.
7. Marysia pracuje w MariaMedzie jako pielęgniarka, ale dawno już tam nie byla chociaż to zaraz pod jej mieszkaniem.
Gosia miała firmę projektującą ogrody, ale musiała ją zamknąć po tym jak nowy pracownik ją okradł.
Co do Gosi to zaiste, pani architekt do tego pracująca w TV, Tomek wielki tajniak, a nie stać ich na większe mieszkanie? Ba, nawet nie mają szans na kredyt.