Tak jest, w ten piękny jutrzejszy wtorkowy wieczór pożegnamy Hankę. Zostanie już wtedy tylko jakichś 134 bohaterów do odstrzału i serial się zakończy. Zapamiętajcie ten dzień. NADCHODZI NOWE, NADCHODZI REWOLUCJA, NADCHODZĄ LEPSZE CZASY. PIĘKNE DNI PRZED NAMI! KOCHAJMY SIĘ LUDZIE!!!!!
to coś taki zadowolony;p
Twoja wypowiedź powinna wyglądać mniej więcej tak "mnie tam żal Hanki... :
samochód+kartony=śmierć
Co za dramat. A jak przed wypadkiem było zbliżenie na twarz Hanki w zwolnionym tempie to już w ogóle popuściłem w majty. Spoczywaj w pokoju, Matko Bosko Kożuchowsko!
denne to zakonczenie jej watku
myslalem, ze uderzy w drzewo czy kogos, a tu obtarla sie o kartoniki
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spodziewalem sie czegos bardziej realnego
a swoja droga- to stare Mostowiaki traca juz kolejnego meza/zone swego dziecka (3 z 4), troche to za duzo
Hanka umarła, a mało brakowało, żeby wraz z nią ze śmiechu umarł spory odsetek ludzi, którzy z czystej ciekawości zmarnowali czas na ogladanie tego g... Strach myśleć na co idą pieniądze z abonamentu.
Ludzie kur*a z tą jej śmiercią wyszła straszna popelina. Odcinek kończy się gdy Hanka odchodzi do domu ojca, a następny odc. ni z gruszki ni z pietruszki dzieje się dwa miechy później.
Ja to walę ten serial tak zszedł na psy, jest tak beznadziejny i dziwię się że dalej go kręcą.
Żenada po co oni ją w ogóle uśmiercali ?. Nie mogli jej zastąpić inną aktorką tak jak to ma miejsce w innych kretyńskich tasiemcach.
Tylko polacy potrafią kręcić takie gniotowskie seriale dla przygłupów.
Jaja sobie robicie? Po tylu latach grania w serialu postać umiera od wjechania samochodem w kartony???
Nawet śmierć Hanki nie skusiła mnie do oglądania tego serialu, więc zobaczyłam jedynie fragment z youtube, który wkleił ktoś powyżej. Nieee no - napiszcie mi, ze później przywaliły w drzewo, albo koziołkowały, albo samochód stanął w płomieniach czy cokolwiek...
Karton przebił szybę i zmasakrował jej dolną część ciała ... dlatego Hanka zeszła.
Nie widzę innego wyjścia jak dodać do serialu wątek starego cmentarzyska które wskrzesza umarłych, coś na wzór "Smętarzyska dla zwierzaków". Jest jeszcze opcja, żeby Marek rytualnie zaprzedał duszę diabłu w zamian za życie Hanki, ale w telewizji misyjnej to raczej nie przejdzie. Gdyby jednak się udało to mam już pomysł kto mógłby zagrać szatana, w końcu Nergal w TVP już występuje ;D
A ja słyszałem że w 2146 odcinku Marek kupi na czarnym rynku tygrysie jądra i w czarnym rytuale wskrzesi Hankę.
ps. Mam pytanko do was ... może ktoś zwrócił uwagę czy Hanka była przypięta pasami gdy te kartony zmasakrowały Ją ?
Acha buhahahaha ale kaszana wpierdo*ła się w kartony swoją furmanką i przez to wyciągnęła kopyta.
Tylko polacy potrafią kręcić takie gówniane seriale.
Buhahahaha no normalnie tażam się po dywanie ze śmiechu ... ten odcinek to SF wśród seriali ahahahahaha.
Pewnie miały uchylone boczne okna i jakiś karton wyebał się do ich furmanki i zmasakrował Hankę z rodu Mostowiaków.
Mogli wziąć jakiś fragment z youtuba i wstawić w film, np jak Malina zapierdala, i że to niby Hanka;p
wtedy by to miało ręce i nogi:)
Anka mówi: " No i jedziemy....
Jedziemy, dawaj Hanka....
Ciągniesz, Markowy samochód, hehe, Markowe paliwo, dla babci Mostowiakowej z dedykacja, hehe.
Jedziemy, jedziemy, tylko dzwona nie wy... zrób ( w końcu to "M jak miłość") bo nas nie zeskrobią hehe
łeeee.... Hanka!"
i tak to widzę;D
Mam pytanie. Wiadomo jak niebezpieczne są papierowe kartony. Ale co by się stało gdyby na kogoś z wysokości 1 piętra zrzucić karton?
Czy efekt byłby podobny do tego: http://www.youtube.com/watch?v=_rne8gwWP2w
Po przemyśleniu sceny śmierci doszedłem do wniosku iż scenarzyści potraktowali widza łagodnie ponieważ gdyby karton został wystrzelony efekt byłby bardziej przejmujący/wstrząsający jak pogromcy mitów przedstawili to tu: http://www.youtube.com/watch?v=aSVfYwdGSsQ
no ,no jak Hnke wskrzesza aniołowie to zajmia sie nia bracia Sam i Dean Winchester. i beda musialy sie z nia rozprawic za pomoca zelaza i soli ,do tego dojdzie sam Lucek i Hanke opeta czym bardzo wkurzy Sama ,bo to jest naczynie Sama.ale to jeszcze nie koniec bo Hanka wywoła apokalipse i przybedzie cztertech jezdzcow co skonczy sie tym ze w Grabinie wybuchnie wojna.a głod opanuje ród Mostowiaków.Tymczasem zaraza na dobre rozprawi sie z bracmi Mroczkami,bedą rzygac swoimi flakami,jak mawiał pewien szaman Misquamacus flakami do wierzchu.Oczywiscie Misquamaqus wciśnie cala ręke bo biceps w gardło Marty Mostowiak ,gdzie jego ręka wyjdzie jej przez narzad rozrodczy i pociagnie wszystko do siebie,(skalp godny Indianina) a reszta obsady zajmie sie sama Smierci.I to bedzie koniec tego gówna
P.S.przepraszam wszystkich fanów supernatural i Mastertona bohaterowie z tego filmu i ksiązek sa postaciami super i nalezy im sie ukłon.Obrażam tylko m jak gówno