O ile dobrze się orientuję, dziewczyna została ZGWAŁCONA i pobita. Zastanówcie się co piszecie.
No coś ty, Janka już teraz jest pozytywną postacią, bo ona to wszystko dla chorej siostry, a poza tym jeszcze znalazł się amator jej nienachalnej urody, tyle że sam zbyt nachalny był.
Andre, padłam ! :) ;) ;)
A jeszcze przed chwilą przeczytałam na wp niusa z działu "aleseriale" : "Paweł w śmiertelnym niebezpieczeństwie! Czyha na niego seryjny gwałciciel" :) olaboga
Nie mamy, tzn. ja nie mam. Nie oglądam dość uważnie mjm, ale też nie usłyszałam nic o gwałcie, natomiast na wp było napisane, ni mniej ni więcej, że na Pawła czyha seryjny gwałciciel, także jeśli nie o Dżejn mu chodziło, to może o Pawła właśnie i teraz zamierza się do niego dobrać :)
Paweł sam wziął się za szukanie tego gwałciciela, bo na polską policję nie ma co liczyć.
Widzieliście reakcję tego policjanta Staszka - "Paweł, nie mieszaj się w to. Myślisz, że go znajdziesz? To mógł być kierowca z każdego miejsca w Polsce"
No taa, panie Staszku, najlepiej siedzieć i nic w tej sprawie nie robić
No a Paweł trafił na niego od razu, pierwsza posiadówa w knajpie i już! Ot, Zduński - łowca głów, powinien się skumać z Mikserem z PM, całe stado detektywów.
Wyobrażacie sobie co by było, gdyby do tej ciężarówki, zamiast Janki, wsiadła Martusia?
Ło, na taką seksbombę to dopiero by się ten gwałciciel napalił :D
Z tym że Sherlock Zduński jeszcze nie wie że trafił. Za to poszukiwany i owszem.
Ja wiem czy ładne ? Może z lepszą fryzurą a nie tymi kaskami.
No i niedożywiona jakaś.
Ale teraz u starych Mostowiaków nabierze ciała :D