Obie mają nawet te same inicjały - MM.
To nie może być przypadek.
Masz absolutną rację! Ostatnio oglądałam "Pół żartem, pół serio" i ciągle się zastanawiałam, kogo mi Marylin przypomina:). Uważam zresztą, że gdyby Marta urodziła się jakieś 50 lat wcześniej, do niej by należał tytuł sexbomby wszeczczasów, a tak musi się zadowolić "tylko" drugim miejscem.
Jak to było kiedyś w Kiepskich: "On sie w grobie przerwaca! Nie przewraca sie w grobie, bo jeszcze w nim nie leży. Co najwyżej turla się po prosektorium" :D
Marta jest ewenementem na skalę światową - stała się swoją własną figurą woskową :)
W jednym paznokciu Marilyn było więcej życia (a co dopiero seksapilu), niż w całej Martusi :D
Najseksowniejszą kobietą XX wieku była Marilyn Monroe.
Najseksowniejszą kobietą XXI wieku jest Marta Mostowiak.
marta coraz grubsza, coraz szersza szyja. z postaci można się pośmiać, bo dalej pewnie będzie seksbombą, ale aktorce ostałowskiej współczuję szczerze. no chyba że ona z tych nie przejmujących się.
za to sonia- cudo! piękna buzia, śliczny głos, piękne włosy, endriu już chyba niedługo się będzie opierał;)
Może i ujmujący, przecież chce ująć Pięknego Endrju, to i się stara kobiecina.
Pewnie później i tak wyjdzie z niej jędza, jak to w serialach ;)
Zresztą na tle woskowej lalki to 99% kobiet dobrze się prezentuje.
A ja jakoś nie widzę Andrzeja z Sonią, nie za bardzo pasują mi do siebie. Ktoś wspominał tutaj, że uroczy mecenasik zwróci uwagę na Szatanową- to by była fajna para:).
Ja bym go widziała z Kasią :) Ona trochę sierotka łaknąca miłości, ale też troskliwa kobieta i dobra gospodyni. A Endrju to chłopak do zadań specjalnych, wszystko ogarnie, sto rzeczy robi równocześnie, Kasia na pewno doceniłaby takiego bohatera :) Andrzejkowi zdecydowanie bardziej pasuje młoda kobieta zamiast starej mimozy. No ale Szatanka też może być, chociaż póki co aktorsko bardzo kiepsko się prezentuje.
Po tej katordze z Martusią należy się chłopu odmiana, bez dwóch zdań.
Pytanie tylko kto to będzie ?
Najlepiej niech Marta rzuci Andrzeja! Żeby nie było, że znowu on poszedł w tango :) Do pocieszania biednego rozwodnika ustawią się kolejki.
"Do pocieszania biednego rozwodnika ustawią się kolejki."
W tym jedna złożona wyłącznie z jego fanek z tego forum ;)
Mogłoby być i tak, niestety dla mnie on wyglądem przypomina żółwia. Mam takie wrażenie od samego początku, chyba osamotnione.
Żółw haha ;)
Oczywiście każdy ma prawo do własnych skojarzeń.
Nie każdemu Andrzej musi się podobać.
Ja zamiast Soni, na nową adoratorkę Andrzeja dałabym Emilię Komarnicką.
http://img.szafa.pl/ubrania/1/018474759/1400446468/emilia-komarnicka.jpg
Gdyby jej się oparł, to chyba musiałby być gejem ;)
Mi się Andrzej podoba- uwielbiam te jego uśmieszki, które rzuca na prawo i lewo. Nie ma też wielkiej konkurencji w Emce, bo kto tak naprawdę jest przystojniejszy od niego? Chyba nie Marcin czy bliźniacy. Z drugiej strony o gustach się nie dyskutuje, zresztą każdy z nas ma inny. Ja tam uważam Wieczorka za przystojnego mężczyznę. Niech mu dadzą nawet Alę do poromansowania, byleby jak najdalej uciekł od Marty. Nie za bardzo przekonuje mnie ta para, w prawdę mówiąc, nie przekonuje mnie wcale!
Nie tylko ciebie, nikogo nie przekonuje.
Poza "scenarzystami" oczywiście, oni problemu nie widzą. W/g nich to że niegłupi, niebiedny, niestary, niebrzydki itp. itd. facet wytrzymuje tak długo z rozlazłym, leniwym, pełnym pretensji do wszystkich babiszonem, wyglądającym dużo gorzej niż jego matka, w dodatku obdarzonym dwójką dzieci ... jest najzupełniej normalną sprawą.
Toż to niejeden święty miałby dość ;)
W ŚS jest, że Martusia będzie zaniedbywała Andrzeja, bo będzie zajmowała się Łukaszem, ale w Niemczech :D nie wiem czy wspominali o jego wyjeździe? :D
Młody wyjechał, bo chciał pobyć sam :D gdyż musiał się pozbierać "po tym wszystkim". Czemu akurat do Niemiec, i co on tam robi, z czego się utrzymuje ? Tego chyba nie wyjaśniono, albo akurat nie byłem na tej lekcji ;)
Tak czy owak nadopiekuńcza mamusia skutecznie utrudnia mu to bycie samemu.
Tylko nie z Kasią, ona wiecznie zaspana chodzi, to taka młodsza i ładniejsza wersja Marty:).