PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52025
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Uwaga spoiler! :D Dzisiaj przeczytałem w Świecie Seriali, że nasza ukochana Martunia zastrzeli
napastnika. Ale jak się okazuje, to nie ona, a Łukaszek najbardziej zmiażdży system- nie zauważy
bandyty, który wejdzie za nim do mieszkania :D po prostu paść można :D jestem ciekaw jak to
będzie wyglądać jak będą emitować odcinek :D mogli zostawić tego Łukasza, który grał od
początku.

adamo001

hahahaha tez wlasnie tez to przeczytalem ...masakra:D

adamo001

Kiedyś była taka scena jak Łukasz przyleciał z Hiszpanii (gdzie pracował) i szedł z plecakiem.
A kilka metrów dalej jego dziewczyna Zuza całowała się z innym chłopakiem. Łukaszek tego nie zauważył, bo akurat zdjął plecak i czegoś zaczął w nim szukać :P:P
Chyba mózgu...

Łukasz i Marta powinni starać się o zostanie członkami Mensy

Vanessa100

Buahahah :D normalnie Łukasz zastąpił rozhisteryzowaną Gosieńkę Myszeczkę :D

adamo001

Może nagrają to tak, że Łukasz otworzy drzwi, wejdzie do kuchni coś zostawić, bandyta szybko wedrze się do mieszkania, a potem Łukasz wróci się zamknąć drzwi.

Vanessa100

"Oj zapomniałem mózgu przy drzwiach. Dup" :D

adamo001

:D:D:D
Albo Łukasz nie zauważy wejścia bandyty, bo akurat spadnie mu na oczy kaptur :D

Vanessa100

Hahaha jakoś sobie nie wyobrażam tego jak oni to zrobią, żeby nie wyszło komicznie :D

adamo001

Więc napisali w Świecie Seriali, że bystra Martusia ma zastrzelić napastnika.
To i tak cud, że wycelowała w odpowiednią osobę.
Że Łukasza nie zastrzeliła :D

Vanessa100

No ja jestem w ciężkim szoku, że sama się nie postrzeliła i że w dobrą stronę wycelowała :D

adamo001

Ciekawe gdzie tą broń trzymała. W szafce pod zlewem? :P

Vanessa100

Buahahah w szafce pod zlewem :D hahaha pewnie pod poduszką :d

adamo001

Pewnie po tym stresującym wydarzeniu Marta będzie odpoczywać kilka miesięcy :P

Vanessa100

Cały sezon będzie na kanapie siedzieć i chrząkać :D

adamo001

Biorąc pod uwagę, że zastrzeli człowieka, może mieć sporo czasu na odpoczynek i chrząkanie :) Chociaż , znając scenarzystów, pewnie oczyszczą ją ze wszystkich zarzutów jeszcze przed rozprawą i nawet w areszcie nocy nie spędzi. Albo ona sama będzie sobie sędziować.

LiLuLa

Haha, ale i tak będzie odpoczywać cały sezon po tym dramatycznym przeżyciu :D

adamo001

http://www.pudelek.pl/artykul/58556/co_sie_stalo_z_ostalowska_zdjecia/3/#comment _52260e05e33b39d96c00002f
Słusznie ją podsumowali :D

ocenił(a) serial na 4
adamo001

W końcu jaki syn taka matka. ;-)

adamo001

Ciekawe ilu jeszcze "niezauważonych" bandytów siedzi w mieszkaniu Martusi, strach pomyśleć.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

Pewnie zostali tam ukryci w trakcie remontu i czekają na umówiony znak-sygnał ;)

andre_

Mogli już w trakcie remontu załatwić Łukasza. Upozorować jego utopienie się w wiadrze z farbą.

Oficjalna wersja brzmiałaby:
Łukasz się utopił, bo wiaderko było za głębokie

Vanessa100

Hahahaha, przebiegła zbrodnia :D

adamo001

Taka durna śmierć pasowałaby do tego idioty :D:D

O Łukaszu mógłby powstać osobny serial - P jak przygłup

Vanessa100

Łukaszek to taki przygłup że głowa mała. dzisiaj np. cały dzień w odcinku zastanawiał się czy dobrze zrobił że zerwał z Zuzą.
nie dziwie się Zuzie...
oj będzie się działo w następny wtorek, martunia w akcji buhaha

Salt88

No ja aż się boje. Oglądałem poniedziałkowy odcinek i aż mi się żal Dżejn zrobiło :D

adamo001

mi też żal Janki.

ocenił(a) serial na 6
adamo001

To wszystko wina ruskich ;-)

adamo001

Marta właśnie przebywa z Anią do sanatorium.
Marta ma chyba 300 dni urlopu w roku :D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Ona powinna zostać ministrem pracy w Polsce .

lukasz16

No jasne przykładowym próżniakiem jest dla wszystkich :D

Vanessa100

Bo Martusia pracuje w domu. Zawsze coś tam pisze na swoim laptopie. Jest nowoczesna i skazuje kryminalistów ze swojego mieszkania. A Wy jej tak nie doceniacie...

Grieves

Martusia na prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adamo001

XD XD XD HOLY FCK XD MAGICZNA SCENA. CIEKAWE GDZIE ŁUKASZEK BUTELKĄ DOSTAŁ :D

adamo001

Ale były emocje! I ta broń spadająca w zwolnionym tempie! Uffff, aż chyba muszę wziąć jakieś tabletki na uspokojenie!

Grieves

Jak dla mnie to ta prezydenta była tragicznie zrobiona- a Łukasza po tym powinni wywalić na zbity ryj.

ocenił(a) serial na 2
adamo001

Cha, wiadomo Marta nie trafiła :) a teraz oczywiście odpoczywa...

makagigi

Ale taki jeden haczyk, bo było, że niby 4 miesiące minęły od tego czasu :D więc odpoczywa już 4 miesiące :D

ocenił(a) serial na 2
adamo001

najdłuższy urlop nowoczesnej Europy :)

makagigi

Ale niby bd u Wernera pracować, a Budzyń u jakiejś tam laski, która będzie się na niego napalać :D szaleństwo pełne. Ale najlepiej, że to Budzyń bd zazdrosny o naszą miss world Martunie :D

ocenił(a) serial na 2
adamo001

taa Marta jako adwokat, z tą charyzmą i zapałem do pracy, współczuję klientom, szykuje się zagrożenie dla Piotra "wygrałem kilka spraw" Zduńskiego...

a swoją drogą cóż za innowacyjny pomysł scenarzystów - kłopoty sercowe w pracy, zazdrość... wiadomo jak to w życiu w pracy to tylko o romanse 24h/dobę i tak aż do emerytury, bo ludzie przeciwnej płci nie mogą się powstrzymać :)

makagigi

Rzucą się na nią od razu pierwszego dnia i wykorzystają ją w niekulturalny sposób :D

adamo001

Pisałeś, że Marta zastrzeli napastnika. A tu nic z tego.
Oszukali Cię w Świecie seriali :D:D

Stał kilka metrów od niej i nie trafiła. No ale musiałaby nie być Martą :D

makagigi

Dobre było w poniedziałek - Marta siedzi przy stole, tradycyjnie ubrana w worek, z "martusiową" miną, na głowie ma te swoje kłaki, a Andrzej mówi do niej: "pięknie wyglądasz"
Bez komentarza :D

Ona chce być adwokatem? Niech w ogóle da sobie spokój z prawem - ona i się na sędzinę nadaje i na adwokata.
Mówiła do Andrzeja, że już nie potrafi sądzić ludzi. A kiedykolwiek potrafiła?
Gdzie ona się nadaje do takich zawodów?!

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

była nawet więcej "pięknie wyglądasz, opaliłaś się" :) i rzeczywiście miała taką ceglaną opaleniznę :) miss jak nic

makagigi

Ta Marta jakoś postarzała na twarzy. Wygląda jak babcia.
Podobno wstrzykiwała sobie botoks. Jakoś nic jej to nie pomogło.
Niech ja chociaż mocniej malują, niech robią co mogą :D

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

taka jest jakaś opuchnięta, a jeszcze w porównaniu ze świeżym i rześkim Andrzejem, to wygląda jak koleżanka jego matki... tyle czasu minęło a Anulka najwyraźniej nie wróciła ze swojego wiecznego wygnania do Henia...

makagigi

No to musieli wyciąć jakieś sceny, bo w Świecie Seriali było także pokazane jak wychodziła z budynku opatulona kocem, była karetka czy coś :D

ocenił(a) serial na 2
adamo001

to było w tym samym odcinku, w którym strzelała

makagigi

a do matki Andrzeja mówi "mamo"
zawsze, jak to słyszę, to mam dobry humor na resztę wieczoru zapewniony
w tej chwili to ona wygląda, jakby razem do podstawówki chodziły, i to do jednej klasy... a zwraca się do niej per "mamo", ten serial to siedlisko patologii

LiLuLa

Siedlisko patologii :D:D:D

LiLuLa

Większym siedliskiem patologii jest tylko Moda na sukces :D