PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51999
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość
DarkAngel1989

Kasia przez parę odcinków wahała się czy ma wychodzić za Roberta (bo nic nie czuła do niego). I w odc. 940 Kasia przyjechała z wałówką do tomka ale zastała tam Marcina chłopak zaczął ją kokietować ale ona nie dala się uwieść Marcinowi, ale Marcin później (w tym samym odcinku) pojechała za Kasią do Grabiny i pocałował ją (wtedy stwierdziła że nie kocha Roberta) no i w odcinku 941 i 943 romansowała z Marcinem i na dobre w nim się zakochała. w 944 napisała list do Roberta że muszą odwołać ślub i w tym samym dniu Robert przyłapał Kaśkę z Marcinem w jego mieszkaniu. no tak potem Kasia wprowadziła się do Marcina ale nie kontynuowali swojego romansu bo Marcin uwiódł kasie aby nie wyjść z wprawy. no i tak do dziś scenarzyści ciągną ten wątek K&M w nie skończoność. dlatego ja też czekam nie cierpliwie aż będą razem ;D

użytkownik usunięty
Salt88

O cholera, ty naprawdę to oglądasz? Ten gościu od Hanki znalazł sobie jakąś dupę czy żyje w celibacie?

ocenił(a) serial na 2

Nawet ma dwie :)

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Grażyna też mu proponowała romans, a Kaśka go pocałowała. Jak widać powodzenie ma po siostrze.

buisnes

grażyna to była jego regularną kochanką:)

użytkownik usunięty
makagigi

A jak i one zostaną załatwione przez kartony, to pewnie będzie to robił z trzema lub czterema naraz. Nienasycony koleś.

użytkownik usunięty

Ponoć Ewa umrze po nawrocie nowotworu a Anka nie wiem jak planują rozwinąć wątek ciąży.

coś ty pierwsze słyszę ale jest to możliwe bo ploty chodziły że ta aktorka która gra Ewę jest w konflikcie z producentami serialu...
a Kasia i Marcin kiedy ze sobą będą w końcu?

użytkownik usunięty
Salt88

Tego nie wiem ale nawet w któryś kulisach mówili że Ewa źle skończy i w jakimś serwisie typu Ale Seriale pisali o tym że Marek się zakocha w Ewie będzie z nią i ona umrze bo nowotwór wróci co znów Markiem wstrząśnie.

ja znowu czytałam że Ewa pobierze się z markiem a anka będzie kłaść jej kłody pod nogi. zrobi wszystko aby marek był z nią np. będzie próbowała zajść w ciążę z markiem. ale marek ją oleję i swoje smutki będzie topić w alkoholu.

Ja oglądam ten serial ze względu wątek K&M który jest bardziej realny bo mogą być przebojową parą, no i może Mirki i Irka staje się ciekawszy wątek. reszta to dno, a zwłaszcza tego marka... bratową stuka dniami i nocami i z to ewą teraz się spotyka. już o zduńskim nie wspomnę wieczny casanowa.

Salt88

nie bratową, tylko szwagierkę;)