Moje pytanie bonusowe - Jakie jest przeslanie i cel tego serialu?? Poza ciaglymi romansami wszystkich postaci. Co ma przedstawiac ten serial? I do kogo jest adresowany? Najgorsza sieczka polskiej TV, czekam z nadzieja na dzien w ktorym zostanie ten badziew Ilony łepowskiej zdjety z anteny a sama psychicznie chora autorka zostanie wsadzona do wiezienia za ten twor. Bo chyba byla na haju gdy pisala ten "scenariusz" ILONO ŁEPKOWSKA - WSTYD I HANBA! APELUJE, NIECH PANI ZAKONCZY TEN SERIAL.
No wiesz co? Ja sie tam rozpisalem, tak sie staralem a ty taki skapy komentarz :(
Z tym kartonem to dobre przesłanie...he..he.Te ścierwo nie ma żadnego przesłania,no chyba że takie że wszystkie zdrady należy wybaczać.Nie pozostaje nic innego jak puszczać sie w nieskończoność.Dzięki takim gniotom jak ten serial telewizja zeszła na dno.
A Sedzina, imienia zapomnialem to juz w ogole od facetow odgonic sie nei moze... taka sex-bomba :D Niczym Alexis w Dynastii zmienia facetow jak rekawiczki na poniedzialek ten, na wtorek tamtem a na sobote to jeszcze sie zobaczy.
Ha! Marta to gwiazda Filmwebu, a ty nie znasz jej imienia? :D A przesłania brak, nikt się o przesłanie nie starał, nikt nie zauważa, ale ludzie oglądają.
Bardzo poważnie zastanawiałam się nad Twoim pytaniem, i myślę, że po prostu nie jest możliwym zawarcie przesłania w tasiemcu, który ma tysiąc ileś odcinków i pewnie trzy razy tyle przed nami :) Każde przesłanie to przecież konkretna treść, najlepiej zawarta w czymś, co jest określoną skończoną całością, a w tym wypadku nie można mówić ani o całości, ani tym bardziej o skończonej ( to słowo na razie nie występuje w połączeniu z nazwą M jak Miłość) całości. Tak więc o ile jakieś przesłanie istnieje, w co wątpię, dowiemy się w ostatnim odcinku, ale tego chyba nikt z nas nie doczeka :) Może nasze wnuki :)
A taka pierwsza idea kiedyś to chyba było o coś w stylu "rodzina najważniejsza", no ale to się raczej już dawno zdezaktualizowało :D Bo teraz każdy robi co chce i z kim chce, jak pisze Notibof - Molestomakabreska :) :) :)
Do kogo jest adresowany serial to właściwie nie wiem, ale biorąc pod uwagę, że ma niesamowitą oglądalność ( 7 mln), to chyba do wszystkich.
A co do Łepkowskiej - nie liczyłabym, że się szybko odetnie od źródełka, tym bardziej że filmy to jej wyjątkowo nie wychodzą, a w serialach nieźle wycelowała ;)
Bardzo mnie ta wyczerpujaca wypowiedz usatysfakcjonowala :D Ale tu nasuwa sie kolejne pytanie: Skoro serial ma 7 milionow telewidzow, to co w nim jest takiego co te miliony przyciaga? Tyle to nawet Gotowe na Wszystko w USA nie mialy.
No to masz marne dane, skoro twierdzisz, że Gotowe Na Wszystko tyle nie miały. Pierwsze pięć sezonów nie zeszło poniżej 15 mln, a ostatni sezon miał ponad 10.5 mln. Ludzie jakoś integrują się z MjM
Przesłanie serialu? To bardzo proste.Nie ważne jak w wielkim gównie zagrasz,nie ważne jak durną postać masz odtworzyć-grunt żeby hajs się zgadzał :)
A czy wszystko musi mieć przesłanie? Oglądajac np horror szukasz rozrywki i tyle i tu jest tak samo! Wracając z pracy ludzie chca się zrelaksowac po ciężkim dniu i nie mają ochoty na głębokie kino w stylu Bergmana czy Felliniego, chcą prostej, odmóżdżającej rozrywki i M jak M świetnie spełnia tę rolę