PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Co myślicie o dzieciach i młodzieży w serialu?
Bo jak wg. mnie to w serialu nie są 'tworzeni' na zbyt inteligentnych a co gorsza, można stwierdzić, że głupieją wraz z wiekiem. Np.taki Łukasz. Kiedy był młodszy był o wiele bardziej inteligentny niż teraz. Często lepiej opiekował się Martą i pocieszał ją niż ona nim.
Natalka również. Na początku jej występowania w serialu, inteligentna dziewczynka, trochę cicha i zamknięta w sobie. Potem zaczęła zakochiwać się w księdzu, poznanym w internecie Romku i chyba jeszcze w nauczycielu i policjancie Robercie.
Mateusz na początku był 'małym materialistą' ale teraz staje się coraz mądrzejszym chłopcem.
Zosia wg mnie zachowuje się dobrze jak na swój wiek, chociaż gra młodszą dziewczynę. Jak dla mnie jest tylko trochę za mocno rozpieszczona.

Sylia

Mateusz w porządku, naturalnie jak dla mnie. Zosia też, nie zauważyłem, żeby była jakoś rozpieszczona. Łukasz tragedia, odkąd zmienili Franka na tego teraz to jest masakra. Głupi, że klękajcie narody. Anka, którą już zamienili też drewniana była, bardziej drewniana od Pinokia. Natalka z Ulą jakoś mało grają, ale jakoś tak w miarę. No i Basia co teraz gra z Pawłem wg mnie robi fajne wrażenie :D

adamo001

A tak. Zapomniałam o Ance. Zgadzam się, że jest zbyt sztuczna.
Basia jak dal mnie może być. Miła, sympatyczna i inteligentna dziewczynka :)

adamo001

http://www.youtube.com/watch?v=ao8UcYSZAVE

Sylia

Poprzedni Łukasz był stanowczo za mądry jak na swój wiek.
Natomiast obecny Łukasz jest za głupi.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

ja wolę tego starego Łukasza bo był ładny a ten nowy to brzydal, z dzieciaków lubię Mateusza, Zosię.

kinomanka_13

Mateusz od samego początku super gra.
Też go bardzo lubię