To jeden z moich ulubionych seriali kto go nie lubi jest naprawde dziwny ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj, to chyba znaczy ze jestem dziwna :P. nie wiem co jest wspanialego w jakis wylewnych dialogach, sytuacjach, o ktorych zwykly czlowiek nie moglby pomazyc, w ogole to jest jakies glupie :P ale akzdy ma swoje zdanie :).
Wszyscy ludzie z mojej grupy patrza na ten film a na nastepny dzien analizuja co sie wydarzylo... to bez watpienia jednoczy. Ja sama sie wciagnelam i uwazam, ze nie jest zly w porownaniu z innymi serialami typu "Samo zycie", "Zlotopolscy", "Klan", ktorych nie trawie!
masz racje!!!!!!! najlepszy serial jaki leci w tv! (razem z "oficer" :P )
uwielbiam,poprostu kocham!!!!!! m jak miłość!!!! opowiada on o fajnych ludziach,ciekawe wątki-zaden mnie nei nudzi i w ogóle gra aktorów!!!!! jest poprostu zajebizda!!! a szczególnie jednego..... ):P
Ja tez bardzo lubie m jak mjilosc. nie ogladam od poczatku ale latwo sie polapac kto jest kim. z reguly nie ogladam takich seriali. jedyne seriale ktore ogladam to m jak milosc i na wspolnej. sa w porzadku. reszta juz sie przereklamowala dawno