4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

dziwię się tym co go krytykują (pewnie nie obejrzeli żadnego odcinka), a serial jest WIELKI! przepiękne, wzruszające historie, wzięte prosto z życia, bardzo dobre aktorstwo, bez hedonistycznej propagandy, jaką niestety obserwujemy coraz częściej w wielu dzisiejszych filmach i znakomicie uchwycone oraz pogłębione psychologiczne relacje. To wszystko daje nam obraz bardzo ambitny, zbliżający do telewizyjnego arcydzieła.

marikasecret

eeeeee...ty zartujesz, prawda?........... aha, nie zartujesz. no to gratuluje "gobrego gustu"!

mela1993_5

Chyba żartuje......a może się czegoś naćpała ?

ocenił(a) serial na 3
marikasecret

Ehh... Obawiam się, że mamy do czynienia z przedstawicielem tych 20% Polaków...

ocenił(a) serial na 1
_Sophie_

jak mozesz kochac M jak Milosc jak nawet niewiesz ze to nie jest serial tylko TELENOWELA!!!!!!!
ps.dobry gust

xoxogg

Czizas krajst. Telenowela to rodzaj serialu...

marikasecret

Trzeba powiedzieć, że jednak od Klanu jest lepszy. Chodź za nim nie przepadam to ma swoich fanów. Głównie wśród osób w wieku 40+. Jest to dla nich odskocznia od rzeczywistości. Gdyby na świecie miały być tylko polskie telenowele to od Magd M, itd. wolałbym właśnie oglądać M jak miłość.
W ogóle jestem pewien, że swoją niską ocenę temu serialowi zapewniają drewna Mroczkowie i przesłodzona Cichopek.

Mavelius

Z uwagi na Pyrkosza trochę szacunku się powinno jednak należeć.

ocenił(a) serial na 7
Mavelius

W końcu jakaś normalna wypowiedź, a nie posty w stylu : kicz, beznadziejny serial, dno.. i w ten deseń.

ocenił(a) serial na 1
marikasecret

MARIKA 100% OSÓB KTÓRE WYSTĘPUJĄ W TYM FILMIE DOSTAJĄ 5 TYŚ ZŁ ZA GODZINE ZDJĘĆ! A 95% OSÓB KTORE WYSTĘPUJĄ NIE ZBLIŻYŁY SIE NIGDY DO SZKOŁY AKTORSKIEJ A SĄ NAZYWANI AKTORAMI!!!! TO JEST SKANDAL KURW...!!

ocenił(a) serial na 5
Konrii3

Nie wiem nie znam się na serialach i mnie nie pytać...
Ale powiem wam, że M jak Miłość to jedyny serial jaki oglądam, już wolę walnąć się na kanapę i sobie go obejrzeć, aniżeli skakać po kanałach i oglądać: Barwy szczęścia, Pierwsza miłość, Samo życie, Plebania, Złotopolscy, Pensjonat pod różą i co tam jeszcze jest... bo to jest beznadziejne.

Ale nie, nie, ja nie mówię, że Barwy Szczęścia są beznadziejne, ja po prostu tego nie oglądam, nie wiem kto tam gra, nie wiem o co tam chodzi.
I nie mogę też stwierdzić, że "M jak Miłość" jest najwybitniejszym serialem bo na przykład go lubię, nie mogę bo innych nie oglądam.

Wam tak samo radzę ;)