kogo chcecie żeby przywrócili do serialu ? :
- Alicję
- Petera
- Stefana
-Elkę
-Rafała
- Adama
- Saszę
- ciotkę Wandę
- Ewę , Leszka i Oleńkę
-Dorotę
-Lewickiego
-Renie
-Kotowicza
-Janinę Nowicką
- Jacka
-Klarę
-Joasię (była żona Pawła)
-Grażynę
- Jolkę
- Mariusza (dyrektor szkoły co się kochał w Hani )
-matkę Stefana
-Kamila
Ja chce wszystkich z wyjątkiem matki Stefana i Grażyny.
Nie ma sensu przywracać Alicji, Mariusza itd., bo oni byli związani z Hanką, a Hanki już nie ma. Tak samo z ludźmi z przychodni. Odeszli wraz z zamknięciem. Jedynie właśnie mogliby wrócić Stefan, Simona, żeby się ożywiła atmosfera w Grabinie.
trochę mnie z matką Stefana przekonałeś/aś a po z tym Alicja aż tak nie była związana z Hanką bo ich przyjaźń nie przetrwała.Ja bym wolała żeby przywrócili : Stefana i jego mamę na trochę , Kamila, Asię (lokatorkę Piotrka i Kingi co wystąpiła w szansie na sukces ),Alicję i Petera, Elkę, Saszę, Ewę, Leszka i Oleńkę,Dorotę i Lewickiego, Renię, Jacka,Joasię, Radomską może by zabiła w końcu Martę i by jej nie było. Jak mi się ktoś przypomni to napiszę.
Racja, niektóre postacie były o wiele ciekawsze niż obecne. Alicja mogłaby wrócić, ale jako kto ? Kamil też mógłby wrócić, ale Bosak gdzie indziej robi karierę. Saszy nie chcę, Elka była ok, Ewa, Leszek i Oleńka - ich wątek się wyczerpał, przychodni już nie ma, to samo z Dorotą, Lewickim i Renią. Nie ma Marysi, nie ma osób z nią związanych.
ale Dorota odeszła jeszcze wcześniej jak była przychodnia. I mogłaby Ewelina od Grażyny wrócić to by jej znowu jesień średniowiecza urządziła.
trochę nie lubiłam matki Stefana ale na trochę mogłaby wrócić żeby się przypomnieć widzom.
Co do mnie to mógłby wrócić powszechny w pierwszych sezonach zwyczaj nienoszenia górnej bielizny przez co ładniejsze bohaterki :P
też bym chciała żeby wrócił Kamil i żeby Asia wróciła, a za Bogusiem za bardzo nie przepadałam. A jak by Gosia nie odchodziła to chciałam żeby Napiórkowski wrócił ten pisarz i by wspomnienia między nimi odżyły to był mój ulubiony wątek Gosi i Napiórkowskiego.
Napiórkowski nie był zbyt pozytywną postacią, bo wykorzystał młodość i naiwność Gosi, a potem obsmarował ją w swojej książce. Boguś był bardzo pozytywną postacią, ale irytowało mnie to, że nie mógł się zdecydować, czy być z Asią, czy nie. potem ona zaczęła robić karierę aktorki i to wszystko się rozwaliło. aha, i chciałabym, żeby zniknęła w końcu Mirka z Irkiem, bo ich dziecinne problemy już mnie nudzą, ile można się schodzić i rozchodzić? Co do Kamila, to była jedna z lepszych postaci w serialu, ale też zmarnowana, bo mógł się związać z Madzią, która by nie odchodziła potem 200 razy z serialu, a została już. a w ogóle, tej byłej ekipy na Deszczowej mi brakuje bardzo.
Asia robiła karierę piosenkarki , wystąpiła w szansie na sukces pamiętam ten odcinek, a Mirka mnie irytuje ale Irek może być. Kamil to moja ulubiona postać była przed Basią i Lucjanem. Mam nadzieję że Kamil się kiedyś na trochę pojawi, brakuję mi z deszczowej Kuby, Marzeny i jej brata.
okej, teraz mam prośbę do Ciebie, mogłabyś mnie dodać do znajomych? nie da się wysłać wiadomości prywatnej do osób spoza znajomych, a mam ochotę poprowadzić tę rozmowę ;)
Boguś był fajny i to bardzo, miło by było znów go zobaczyć i usłyszeć. Mogłaby też wrócić była żona Pawła. Obecnie cieszę się że do MJM dołączą te dwie siostry z USA oby jak najdłużej. Nie chciałbym natomiast by wracała Madzia ale to pewnie niemożliwe...