PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

przywrócenie

ocenił(a) serial na 5

kogo chcecie żeby przywrócili do serialu ? :

- Alicję
- Petera
- Stefana
-Elkę
-Rafała
- Adama
- Saszę
- ciotkę Wandę
- Ewę , Leszka i Oleńkę
-Dorotę
-Lewickiego
-Renie
-Kotowicza
-Janinę Nowicką
- Jacka
-Klarę
-Joasię (była żona Pawła)
-Grażynę
- Jolkę
- Mariusza (dyrektor szkoły co się kochał w Hani )
-matkę Stefana
-Kamila

Ja chce wszystkich z wyjątkiem matki Stefana i Grażyny.

ocenił(a) serial na 5
kinomanka_13

Nie ma sensu przywracać Alicji, Mariusza itd., bo oni byli związani z Hanką, a Hanki już nie ma. Tak samo z ludźmi z przychodni. Odeszli wraz z zamknięciem. Jedynie właśnie mogliby wrócić Stefan, Simona, żeby się ożywiła atmosfera w Grabinie.

ocenił(a) serial na 5
elmoo_filmweb

trochę mnie z matką Stefana przekonałeś/aś a po z tym Alicja aż tak nie była związana z Hanką bo ich przyjaźń nie przetrwała.Ja bym wolała żeby przywrócili : Stefana i jego mamę na trochę , Kamila, Asię (lokatorkę Piotrka i Kingi co wystąpiła w szansie na sukces ),Alicję i Petera, Elkę, Saszę, Ewę, Leszka i Oleńkę,Dorotę i Lewickiego, Renię, Jacka,Joasię, Radomską może by zabiła w końcu Martę i by jej nie było. Jak mi się ktoś przypomni to napiszę.

ocenił(a) serial na 5
kinomanka_13

Racja, niektóre postacie były o wiele ciekawsze niż obecne. Alicja mogłaby wrócić, ale jako kto ? Kamil też mógłby wrócić, ale Bosak gdzie indziej robi karierę. Saszy nie chcę, Elka była ok, Ewa, Leszek i Oleńka - ich wątek się wyczerpał, przychodni już nie ma, to samo z Dorotą, Lewickim i Renią. Nie ma Marysi, nie ma osób z nią związanych.

ocenił(a) serial na 5
elmoo_filmweb

ale Dorota odeszła jeszcze wcześniej jak była przychodnia. I mogłaby Ewelina od Grażyny wrócić to by jej znowu jesień średniowiecza urządziła.

kinomanka_13

Renia plotkara, Marysia nudziara

kinomanka_13

Simona mogłaby wrócić

ocenił(a) serial na 5
milenasy

trochę nie lubiłam matki Stefana ale na trochę mogłaby wrócić żeby się przypomnieć widzom.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Co do mnie to mógłby wrócić powszechny w pierwszych sezonach zwyczaj nienoszenia górnej bielizny przez co ładniejsze bohaterki :P

kinomanka_13

Kamila, Bogusia i Asię

ocenił(a) serial na 5
beciami

też bym chciała żeby wrócił Kamil i żeby Asia wróciła, a za Bogusiem za bardzo nie przepadałam. A jak by Gosia nie odchodziła to chciałam żeby Napiórkowski wrócił ten pisarz i by wspomnienia między nimi odżyły to był mój ulubiony wątek Gosi i Napiórkowskiego.

kinomanka_13

Napiórkowski nie był zbyt pozytywną postacią, bo wykorzystał młodość i naiwność Gosi, a potem obsmarował ją w swojej książce. Boguś był bardzo pozytywną postacią, ale irytowało mnie to, że nie mógł się zdecydować, czy być z Asią, czy nie. potem ona zaczęła robić karierę aktorki i to wszystko się rozwaliło. aha, i chciałabym, żeby zniknęła w końcu Mirka z Irkiem, bo ich dziecinne problemy już mnie nudzą, ile można się schodzić i rozchodzić? Co do Kamila, to była jedna z lepszych postaci w serialu, ale też zmarnowana, bo mógł się związać z Madzią, która by nie odchodziła potem 200 razy z serialu, a została już. a w ogóle, tej byłej ekipy na Deszczowej mi brakuje bardzo.

ocenił(a) serial na 5
beciami

Asia robiła karierę piosenkarki , wystąpiła w szansie na sukces pamiętam ten odcinek, a Mirka mnie irytuje ale Irek może być. Kamil to moja ulubiona postać była przed Basią i Lucjanem. Mam nadzieję że Kamil się kiedyś na trochę pojawi, brakuję mi z deszczowej Kuby, Marzeny i jej brata.

kinomanka_13

okej, teraz mam prośbę do Ciebie, mogłabyś mnie dodać do znajomych? nie da się wysłać wiadomości prywatnej do osób spoza znajomych, a mam ochotę poprowadzić tę rozmowę ;)

beciami

Niech do serialu powrócą Krzysztof i Hanka :D

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Boguś był fajny i to bardzo, miło by było znów go zobaczyć i usłyszeć. Mogłaby też wrócić była żona Pawła. Obecnie cieszę się że do MJM dołączą te dwie siostry z USA oby jak najdłużej. Nie chciałbym natomiast by wracała Madzia ale to pewnie niemożliwe...

ocenił(a) serial na 5
Sir_KriS800

przypomniało mi się że chciałabym żeby wrócili : Kuba,Olga,Krzyś, Sandra, Szymon, Grzegorz (homoseksualista co był związany z Michałem ).