PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=196252}

Mała Brytania

Little Britain
2003 - 2006
7,9 11 tys. ocen
7,9 10 1 10558
Mała Brytania
powrót do forum serialu Mała Brytania

Tak nawiasem poruszę temat - wczoraj, tj. 8 czerwca, o godzinie należnej 'Małej Brytanii' zasiadam przez tv-pudłem, włączam nieszczęsne tvp2 i z drżeniem serca widzę, iż zamiast Anglików mam Amerykanów ze spluwami. Istotne przerażenie, przekleństwa soczyste na KRRiT, PiS i całą prawicową zgraję.

THAT'S NOT FAIR!

Od razu przed oczyma stanął mi pewien news na GW, donoszący o tym, że jeden z odcinków 'Małej Brytanii' został ocenzurowany, ze względu na pojawienie się księdza i geja jednocześnie. Tak więc - szybko wysnuwając wnioski byłem pewien obaw, że 'Mała Brytania' została uroczyście wykopana z ramówki.

A teraz, proszę-proszę - dziwaczna, bo ranna godzina (9.30!), sobota (16. VI) i to na dodatek tvp1. A to ci.

ocenił(a) serial na 10
Muk_2

ostatnia linijka niestety nie ma odbicia w stanie rzeczywistym - to jedynie błąd w filmwebie.

pardon.

ocenił(a) serial na 10
Muk_2

Na stronie naszej kochanej TVP już jest info o piątkowej (15.06) emisji 12 odcinka. Nawet godzina jest nader ludzka jak na możliwości telewizji publicznej - 22:35. Przedwczoraj nie było pewnie z okazji długiego weekendu...

ocenił(a) serial na 10
Lord_Joshua

at, to wybornie.

merci beaucoup!