Na początku był Monty Python, później długo długo nic [nie licząc Edgara Gosiewskiego], by następnie powstało coś, co na wieki zapadnie ludziom w pamięć - little britain!
Brak słów! Tego trzeba skosztować!
Dla kogo to? Dla każdego, kogo bawią "pikne dziołchy" w "piknych centrach handlowych"; kto potrafi dostrzec w zdaniu 12 dno; neologizmem włada niczym PiS populizmem; chce się dowiedzieć kto naprawdę dał światu Wielki Mur Chiński, czy Kaplicę Sykstyńską i za co u licha ucina się członki miejscowym żulom.
P.K.S. "LittleBritain.pl - the best uebsajd in the village!" Mam nadzieję, że wyrobię się do końca stycznia.
Jakby co to zostawcie swój ślad: nobutyeahbut@littlebritain.pl
Z dołu dzięki za rozesłane wici odnośnie strony.
Łączmy się!
Do wysrania!
Strona ruszyła 07.03.07. Mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
Pozdrowienia z nad ramienia!
strona przypadła mi do gustu :] pozwoliłam sobie dodać ją do linków na filmwebie.
nie moge się już doczekać wieczora. kiedyś trafiłam przypadkiem na część odcinka little britain na bbc prime.chyba to coś dla mnie.
"niczym PiS populizmem" ale DURNE i BEZMYSLNE stwierdzenie...sorry nie moglem sie powstrzymac
...a serial GIT
DURNE i BEZMYŚLNE?
Zapewne jak 3 mln mieszkań... Zapewne piszesz z jednego z nich. A to SoRy...
po prostu nie rozumiem tego przykladu, ze wszystkich partii wsejmie PIS jest jedna z mniej populistycznych, mniej niz SLD PO Samoobrona, dlatego ten przyklad jest GLUPI, wydaje mi sie, ze MALPUJESZ od naszych bardzo OBIEKTYWNYCH dziennikarzy
To nie OBIEKTYWNI dziennikarze wymyślili te 3 mln mieszkań..
Widzę, że pIs jest Ci bliski. Może podobnie jak budowa świątyni opatrzności bożej z naszych podatków? W sumie okazało się to nie zgodne z prawem, ale przecież prawo do pIs. Na pewno da się coś z tym zrobić...
bliskie jest mi obserwowanie tego co dzieje sie wokol i MYSLENIE. jestem po prostu obiektywny. Ale ty wolisz isc na latwize, bo jakze latwo dzisiaj krytykowac PIS, kiedy wszyscy wokol robia to jak bezmyslna masa, za wszystko bo taka moda, bo tak powiedzial LIS czy inny pozal sie boze MADRALA. Z partii jakie mamy w sejmie PIS jest ta, ktora odpowiada mi najbardziej, bardziej niz komuchy, ktore w PRLu czuly sie jak ryby w wodzie, bardziej niz partia kretyna Tuska, z ust ktorego nigdy nie slyszalem merytorycznych odpowiedzi na pytania dotyczace polityki (same populizmy), nawet Rokita zaczal gadac przy nim bzdury, o Niesiolowskim nie wspomne.
ale czemu tu sie dziwic, jak nasz kochany prezydent Kwach, komunista, wspolpracownik z wladzami ZSRR mial 80% poparcia! gdzie wybralismy KOMUNISTOW do rzadu! a teraz golwne argumenty jakie slysze to: "Kaczor ma wstretna zone, sam jest wstretny, jest karzelkiem..." same durnoty, skad tacy ludzie sie biora? telewizja moze WIELE, wciska glupoty kazdego wieczoru, a moi rodacy to lykaja.
Słuchaj...
Nie krytykuję PIS tylko dlatego, bo tak wypada, to takie modne i trenDY. Na scenie politycznej może i nie ma w moich oczach partii, którą mógłbym wesprzeć w 100%, ale mimo wszystko PO jest mi znacznie bliższe niż PIS z Gosiewskim w tle.
Nie staraj się mi wmówić, że idę za głosem ludzi oglądających LIS'a, (choć z drugiej strony zdaje się, że krytykował on również PO, Samoobronę, LPR, nie tylko PIS), bo tak nie jest. To że mam inne zdanie od Twojego musi sugerować, że tak jest?