PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39076
7,2 13 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

mimo ze zalatwilem sobie wszystkie sezony MacGyvera to serial juz mnie nie przyciaga a jako dzieciak z niecierpliwoscia czekalem na kazdy odcinek.

Wiesz chyba nie ty jeden,jednak za dzieciaka życie wydawało się łatwiejsze,ja miałem podobnie z serialem Gliniarz i prokurator kiedyś nie przepuściłem żadnego odcinka a dzisiaj już tego nie oglądam

ocenił(a) serial na 9
janosik_filmaniak

Ja mam cały zestaw ( właśnie zgrywam od nowa z napisami bo lektor jest bardzo nieciekawy i zauważyłam że to co jest w napisach miejscami bardzo sie różni od tego co miał na kartce lektor - całość obejrzałam kilka razy ) i czasem z przyjemnością do tego wracam.

Dorota74

jesteś po prostu wierną fanką :) mi już przeszło :) ale Van Dama bardzo lubię ostatnio Lwie serce oglądałem raz dziennie ale stwierdziłem że trochę przesadzam i wyluzowałem :)

ocenił(a) serial na 9
janosik_filmaniak

Czy ja wiem czy wierną fanką.....Mac Gyver to serial mojego dzieciństwa- moge z czystym sumieniem powiedzieć ze jestem wierną fanką Miami Vice. Natomiast bardziej niż Mac Gyvera doceniam serie Stargate ( świetna rola RDA ) którą oglądnęłam też kilka razy i ciągle mi mało :)

Dorota74

Miami Vice bardzo fajny film też mi się podoba

ocenił(a) serial na 9
janosik_filmaniak

zapewne chodziło jej o serial miami vice a nie film ;)

born2july

Tak,dopiero po chwili zorientowałem się że chodzi jej o serial,Oglądałem ten serial kiedyś za dzieciaka bo nic innego w tedy nie puszczali to było chyba z 20 lat temu :)

Dorota74

w sumie mojego też chyba wszystkie odcinki MacGyvera widziałem albo prawie wszystkie wystarczy że zobaczę początek i jestem wstanie powiedzieć czy widziałem.Się oglądało kiedyś jak było tylko 5 kanałów w telewizji :)