PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

miała być kontynuacja tego serialu w formie filmu...
gdzie on jest?! nic nie słychać żeby już coś robili ;)

Carla

Bo filmu nie będzie (dzięki Bogu). Paweł Małaszyński odmówił, na całe szczęście...... Uff

rose_4

Czytałam niedawno w jakiejś gazecie, że film będą niedługo kręcic, a Piotra Korzeckiego zagra inny aktor. Nie pamiętam tytułu gazety, więc nie mam jak sprawdzic szczegółów. Ale podobno mieli już dawno kręcic, ale Brodzik i Widawska były w ciąży i nie mieli jak. Dziwne trochę, że Małaszyński wyparł się na nich, a tak naprawdę to dzięki 'Magdzie M' zyskał największą popularnośc.

ocenił(a) serial na 10
Carla

Kręcenie filmu rozpocznie się na jesień... Wszystko tak dlugo trwa bowiem Joasia była w ciazy a teraz musi miec troche czasu dla dziecie a juz na jesien bedzie kręcony film Magda m:) Bardzo sie ciesze...No cóż Pawełka nie będzie, ale to nie koniec świata...choć napewno nie będzie to już to samo:|

dagusia18

jesli nie bedzie Małaszyńskiego to ja nie ide do kina.... już wiem żę ten film bedzie katastrofą!

ocenił(a) serial na 10
Carla

Małaszyńskiego nie będzie. To pewne. Ja pójde do kina, i zobacze jak to wypadło może nie będzie aż tak źle, choć powinni być ci sami aktorzy.

Carla

bez Małaszyńskiego to ten film nie ma sensu, to nie to samo...-))

Carla

Nie mówcie, że będą kręcić wersje kinową!!! Powariowali czy co?! Nie dość, że przez dwa lata ponad 3 miliony Polaków było ślepo zapatrzonych w ten ,,serial" to jeszcze chcą wyłudzić forsę od biednych obywateli na wersji kinowej. Czy oni czasami nie przeginają pały????

ocenił(a) serial na 10
rose_4

Zamiast Małaszyńskiego bedzie Marcin Dorociński. fajny aktor, ale to nie to samo co nasz kochany Małaszyński. No ale trzeba zaakceptować wybór Pawełka;d

dagusia18

bardzoo!, ale to bardzo nie ładnie się zachował!!!
jestem zbulwersowana tym faktem!
zallll ;/

dagusia18

Dorociński?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ha, ha, ha, a to kanał.....

ocenił(a) serial na 10
Carla

I tak wersja kinowa będzie za dwa lata. Brodzik w wywiadzie ośwaidczyła że robi sobie roczną przerwę wieć spokojnie, Małach;dnasz kochany napewno znajdzie czas później. aby wystapić w wersji kinowej. Pozdrawiam

dagusia18

a co on takiego robi ze czasu nie ma ;/ ;D

Carla

Moje drogie. Kochany Małaszyński nie zagra na bank w tym filmie. Udzielił wywiadu i powiedział, że ma dość Magdy M. Nie dziwię mu się. Biedaczek musiał zagrać w tym gniocie i męczyć się z tą okropną ekipą przez dwa lata i uczyć się tych bezsensownych tekstów i robić z siebie ofiarę losu. No ale cóż. Takie jest życie aktora.

rose_4

to że tobie się ten serial nie podobał to wiesz... nas to nie obchodzi. więc swoje uwagi zachowaj dla siebie, tylko dla siebie ;)
pozdr. ;)

Carla

A dlaczego mam swoje uwagi zachować dla siebie? To jest forum filmowe i mam prawo wygłaszać swoje opinie.

ocenił(a) serial na 10
rose_4

To co napisałaś jest prawdą w połowie jedynie. On wygłosił że ma za dużo pracy i nie ma czasu na inne projekty. Ale kręcenie filmu przesunięto o rok, bowiem Brodzik zajmuje się domem. Więc kto wie czy Małaszyński się nie zgodzi jak będzie miał więcej wolnego czaSU. Troche optymizmu;]