PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43549
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Prosicie...

ocenił(a) serial na 8

W wielu tematach prosicie o muzyke i fotki z serialu... W tym temacie możecie podać jaką piosenkę lub fotke z serialu chcecie... Możecie odpowiadać lub pisać na maila: kamiluska@poczta.onet.eu... Serdecznie pozdrawiam...

Battlefield

A ty możesz przesłać zdjątka??? To ja chętna jestem z Piotrem i Magda agnieszka_zborowska@wp.pl

Battlefield

Proszę o zdjęcia magdy i Piotra na P3K <anka940@onet.eu>

Battlefield

Wie ktoś może jak się nazywa piosenka w 44 odcinku która leci na samym początku gdy Magda jest w swoim mieszkaniu.Jest to włoska piosenka i zawiera słowa ti amo.Z góry dziękuję za pomoc.

Battlefield

Prosze jeszcze o tę słynna piosenkę ze sceny z wanną :D mail jak wyżej :D

ocenił(a) serial na 5
Aghnessa

mi rowniez bardzo zalezy na tej piosence z wanny moj mail to sloncet@op.pl z gory dzieki za przeslanie

Battlefield

siemka...jakbys mogla przeslac mi piosenki, te ktore napisalam do ciebie w e-mailu, z gory dzieki...buziaki:*

ocenił(a) serial na 10
Battlefield

Też Proszę o zdjęcia Magdy i Piotra na Placu 3 Krzyży <fishu_fiszu@wp.pl>

Battlefield

hejka ja bym prosiła o piosenki z filmiQ;] bardzo mi sę podobają;] nina.x@buziaczek.pl z góry thx:*

ocenił(a) serial na 1
Battlefield

czy wy uwazacie ze ,,przerobiona'' wersja Pomaluj Muj swiat to muzyka ??
albo po co wam fotki co wydrukujecie se i nad uzkiem powiesicie ;) albo jako tapete ustawicie ?
ja se wole w du*pie pogrzebac niz oglądać to ,,coS''

Battlefield

jak masz to przeslij mi tytuł piosenki z odcinka 48, po tekście "Pan młot czy pan kowadło" przeslji mi to na poczte <martynaol@wp.pl>