Po prostu rewelacja ! uwielbiam ten serial. jak dla mnie ARCYDZIEŁO ! Większość odcinków uwielbiam. Warto obejrzeć. Wciąga ! widziałam go już 3 razy i nadal kochaam too ! ♥ Zachęcam do oglądnięcia ! ;)
Pewnie macie maksymalnie kilkanaście lat, więc można wam jeszcze wybaczyć oglądanie ckliwo-słodko-cukierkowych seriali, ale radzę się ogarnąć i zacząć oglądać coś lepszego.
Widać jaki ty jesteś inteligentny . To ty sie ogarnij . Jest takie coś jak GUST i każdy ma inny, ja nie ingeruje w to co tobie sie podba . Wolę CKLIWO-SŁODKO-CUKERKOWE SERIALE i cie to nie powinno interesować mój drogi. ;) A zresztą co ma piernik do wiatraka kurde ? czy np. 40 letniej osobie nie może sie podobac ten serial ? lecz się, taka moja rada. :)
Problem jest taki że o gustach się dyskutuje i między innymi po to jest filmweb oraz udostępniona na nim opcja do swobodnej, merytorycznej wypowiedzi. Więc jeśli Tysiu podobają Ci się głównie CKLIWO-SŁODKO-CUKERKOWE SERIALE to inni użytkownicy mogą słusznie podejrzewać że masz -naście lat i/lub... po prostu nie masz żadnego wyrobionego gustu :) Serial oglądałem, byłem jeszcze wtedy w gimnazjum i już wtedy mi się nie podobał - o ile poziom realizacji, montażu jest na pewnym poziomie, to już fabuła niestety siada na całej linii, zupełnie oderwana od rzeczywistości. Z samymi dialogami też nie lepiej. Nie mówię już o traktowaniu kolejnych wątków, łącznie z tym słynnym zakończeniem, czy kolejnymi nieprawdopodobnymi zbiegami okoliczności. Podsumowując - serial jak na polskie warunki ostatnich lat niezły. I nic więcej.
Pewnie, że 40 letniej osobie ten serial może się spodobać. Nawet starszej. Bo inteligencja nie przychodzi wraz z wiekiem. Niestety :)
Żeby nie było, jestem facetem i - co Cię może zaskoczy - oglądam filmy romantyczne, czy to komedie, czy dramaty. I powiem Ci jedno - historia miłosna prezentowana w Magdzie M. to niestety popłuczyny po klasykach gatunku - wtórna, nudna i przewidywalna. Tobie jako kobiecie serio przydałoby się obejrzeć coś naprawdę na poziomie :) Pozdrawiam.