PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Super odcinek był.. Tak romantycznie (a może dziko) się zakończył ;]. Czy lubię polską Ally McBeal?? Lubię! Jest Fajna!

ocenił(a) serial na 7
rock_love15

ja bym powiedziala ze suuuper to malo powiedziane!! ostatni odcinek byl zaj******!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :PPP:PP:DD:)))))) normalnie slow mi brakuje do opisania jak bardzo mi sie podobalo zakonczenie :) z niecierpliwoscią czekam na kolejne odcinki..... bo po tym co sie wydarzylo w tym odcinku az strach myslec co sie bedzie dzialo z tą parą dalej (!) hihi. na pewno bedzie dziko... bardzo dziko :)))

rock_love15

Zajebisty.... brak słow tak super był!
Ja to ciągle żałuje że raz w tygodniu jest odcinek :/ od wtorku do wtorku nei am co oglądać. A tak poza tym to mam obawy że ten happy time długo nie potrfa za słodko by było zbyt nudno... na bank coś się popsuje albo co... tylko co?? :( A Piotruś (Paweł M) taki fajny jest...

ocenił(a) serial na 10
rock_love15

Moim zdaniem serial jest po prostu superrrrrrrrr!!!!!!!! :D Najlepszy ostatni odcinek!A najlepsza scena - oczywiście ostatnia w pierwszej serii!!!!!! :P Nie moge się doczekać wiosny i następnej serii!!! A Paweł Małszyński jest super aktorem a do tego jaki przystojny... :) hehe ;P