PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

gniot!!

ocenił(a) serial na 2

flaki z olejem, rozhisteryzowana madzia , aż chce się wstać i ją mocno w łeb trzasnąć , zachowuje się jak małe rozwydrzone dziecko, może i jest kilka scen , które przyciągają ale dla mnie tam wszystko podane jest na tacy od pierwszych odcinków wiadomo co się przydarzy , znamy losy bohaterki nie ma żadnej tajemnicy.... bez rewelacji typowy serial typu "m jak miłość"

czarnawm

"M jakmiłość to Ty sobie z "Klanem" porównuj. To są soap opery, co innego niż formaty typu "once a week" jak "Magda M".

ocenił(a) serial na 2
empedokles

nie chodziło mi o gatunek tylko o tematykę , masło maślane itd i trochę grzeczniej to jest moja opinia i mam do niej prawo tak jak Ty się z nią nie zgodzić , co nie oznacza , że musisz wylewać tutaj swoje frustracje

czarnawm

jestem po obejrzeniu 4 odcinka i niestety muszę przyznać rację. Serial jest okropnie nudny i ciężko wytrzymać te 45 minut, żadnego zwrotu akcji... nie wiem jakim cudem takie to było kiedyś popularne:P Wolę 6 raz Friendsów obejrzeć:D

czarnawm

Chętnie bym odpowiedziała na ...jak uważasz na 'gniot!!'.Jak ci się nie podoba to nie pisz tylko ludziom nerwy przed komputerami psujesz!;).

ocenił(a) serial na 2
patka99

po to jest takie forum, żeby móc się wypowiedzieć, dla mnie ten serial to jedno wielkie nieporozumienie , nikt nie każe Tobie tego czytać. Poza tym trochę nieskładniowe to Twoje zdanie , naucz się pisać po Polsku

czarnawm

wydaje mi się, że po prostu zmieniły się realia... Oglądałam "Magdę M" kilka lat temu i wtedy to urzekało.. teraz też mogę obejrzeć, ale głównie przez sentyment do tego serialu. Przez to 7 lat oczekiwania ludzi odnośnie telewizji bardzo się zmieniły, powstały setki seriali o różnej tematyce. Zmieniła się estetyka, czy chociażby sposób kręcenia filmów. Dlatego to co kiedyś było hitem obecnie "nie powala" .

Ja osobiście do "Magdy M" często i chętnie wracam, ale jak już powiedziałam chyba głównie przez sentyment :)

ocenił(a) serial na 10
gosia_alex

dla mnie ten serial był i jest piękny, ale uważam ze każdy ma prawo do własnej opini, kazdy lubi coś innego, jak ja nie przepadam za pewnym serialem tak ktoś może nie przepadać za tym i zgadzam się , że forum jest aby wygłaszać swoja opinię i nie musi być ona taka sama, może być pozytywna , a może byc i negatywna, więc dla mnie serial jest piękny i magiczny ale nie dla każdego taki byc musi

czarnawm

Mam sentyment do tego serialu .Ale przyznam się szczerze że nie wciąga a oglądałam go po prostu dlatego że w tv nic nie było ;)szału ni ma