PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43564
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

ostatni pocalunek...

ocenił(a) serial na 10

widzieliscie filmik z pocalunkiem na koncu filmu?? niezle sie na siebie rzucili :]
http://magdalenkam.blog.onet.pl/ [magdalenkam.blog.onet.p ...] tam jest ten fimik...zarabisty =]

ocenił(a) serial na 10
_angie_

oczywiscie to jest fragment osttaniego odcinka czyli 15 :) pozdrawiam

_angie_

Extra, tylko blog został zablokowany... a tak chciałam to zobaczyć ;(

ocenił(a) serial na 7
Kreseczka

To było takie słodkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powim wam, że kiedy pierwszy raz oglądała byłam lekko zszokowana. Ale kiedy się człowiek zakochuje to nawet taka sztywna pani adwokat jak Magda sie ugina.

madlenka1989

Ale gdzie Ty to widziałaś???!!! Jedyny fragment 15 odc. jeki widziałam to ten z oficjalnej strony Madzi M. Proszę... ja też chcę to zobaczyć. Mój numer GG: 1949687 . A jeśli chodzi o to, co napisałaś, że nawet taka sztywna pani adwokat jak Magda sie ugina to moim zdaniem tłumipne tak długo uczucie trzeba kiedyś wypuścić z siebie...

madlenka1989

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! To było piękne. Madzia dała ponieść się emocjom i w końcu sobie zdała sprawę, że go kocha!!! Ale założę się, że zaraz po tej scenie puszczą napisy :((( Kiedy będzie druga seria emitowana??!!

Kreseczka

oj:( gdzie można znaleźć jeszcze ten filmik?:( bo ja chcę go obejrzeć!:(

Moonique

We wtorek po Magdzie będzie on dostępny na oficjalnej stronie serialu. Jeśli chcesz obejrzeć wcześniej :D to skontaktuj się ze mną na GG (numer wyżej) lub wyślij maila : gjulia@poczta.onet.pl i oczywiście podziękuj Madlen, bo to ona przesłała mi linczek ;)