PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93753}

Magnum

Magnum, P.I.
1980 - 1988
7,1 4,5 tys. ocen
7,1 10 1 4509
Magnum
powrót do forum serialu Magnum

Właśnie skończył się pierwszy odcinek tego serialu w tej stacji, a właściwie odcinek s06e03 Old Acquaintance.
Za szeptankę odpowiada Studio Publishing, tekst Agata Jakubiec, czyta Maciej Gudowski.
Miło obejrzeć ponownie ten świetny serial, choć generalnie jestem zwolennikiem porządku i jeśli coś robić, to od początku do końca.
Niemniej brawa dla stacji PULS za, moim zdaniem, świetny zakup.

debesciak1978

Za wczesna pora 7 rano mogli to pusicic w poludnie chociaz albo o 10.00.Gdybym nie wszedl na forum to bym nie wiedzial ze go emituja.

ocenił(a) serial na 7
debesciak1978

tekst Andrzej

deconstramus

Tekst Andrzej Czółnowski.
Aczkolwiek w pierwszym odcinku była inna tłumaczka, podana przeze mnie Agata Jakubiec.
Szkoda, że znowu do tego serialu jest Gudowski zaangażowany, bardziej by tu pasował Matul,
Knapik bądź Brzostyński jako lektor.

ocenił(a) serial na 10
debesciak1978

Mam pytanie, czy tylko ja zauważyłem, że Puls nie wyemitowało dwóch pierwszych odcinków (dwie części Deja vu) i szóstego odcinka (Round and Around)?

ocenił(a) serial na 10
debesciak1978

Ta stacja tak ma,że puszcza niektóre seriale(np.Columbo też) nie odpocządku i urywa emisje. Do tego ciągle manipulują przy godz.emisji.

iza198444

Według ich strony teraz wyemitują 1 odcinek 6 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 8
buterfly

kiedy kiedy kiedy? Czekam z niecierpliwością

psychodelicje

http://www.telemagazyn.pl/serial/magnum-63085/s6/odc1/ - 9 lutego (piątek) godzina 10:00 .

Dziwi mnie akurat dlaczego nie od początku i akurat o tej godzinę - Jeżeli chcieli zobaczyć czy jest odzew, na ponowę wyemitowanie całego serialu to z godziną tego odcinak totalnie nie trafili .

psychodelicje

Sorki za błąd był to 3 odcinek 6 sezonu ;) - Ale informacje z ich strony wprowadzają w błąd .

Jestem ciekaw czy wyemitują do końca - Choć mam nadzieje że zaczną emitować serial tak jak należy czyli od początku ;)

Osobiście to czekam na reboot serialu który szykuje CBS i mam nadzieje że tego nie schrzanią .