PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93753}

Magnum

Magnum, P.I.
1980 - 1988
7,1 4,5 tys. ocen
7,1 10 1 4525
Magnum
powrót do forum serialu Magnum

Przychylam się do próśb poprzedników,proszę by ktoś to nagrywał,kolejna szansa może być za parę lat.Chyba pamiętacie jak swego czasu właśnie na Polonii 1 epatowali seriale tj.:MacGyver,A-Team,Remington Steele,Riptide,Magnum P.I.,no i oczywiście bajki japońskie,a potem przez blisko 10 lat posucha.
Niestety tv woli puszczać teraz jakieś Losty,Prisony,Kameleony itp. shit w mojej ocenie.Seriale lat 80-tych są najlepsze.Sam bym to nagrywał gdyby chociaż były powtórki po północy,a tak w południe to kicha dla mnie.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
roberto97

Ja również proszę kogokolwiek, kto ma takie możliwości i czas, niech nagrywa ten cudowny serial.

grand9

Mamy szczęście,ktoś to nagrywa a co ważniejsze udostępnia.
Wielkie dzięki.

http://www.osiolek.com/?kat=seriale_lektor

ocenił(a) serial na 10
roberto97

Super, jednak wolałbym gdyby to wstawić w formię torrentu.

grand9

Ja również,nic mi nie idzie z emula,serwery są poblokowane,to już nie to samo co 2 lub 3 lata temu.Może ktoś to udostępni na torrentach.

roberto97

Raczej w to wątpię. Na eMule tylko 2 zgrane odcinki z TVP, a do tej pory wyemitowano 7....Pewna osoba zripowała wszystkie wyemitowane do tej pory epizody, ale nie jest skłonna jest udostępnić. :( Sam posiadam ok 60 odc Magnum z poprzedniej emisji TVP2 (2007 r).

Crockett

Crockett-skąd wiesz,że nie jest zainteresowany ten gość udostępnieniem tych odcinkow Magnum-a P.I.Ja wiem z kolei,że te 7 odc. pierwszych było na peb.pl,ale chyba temat jest już zakończony,bo nie ma "już" linków do tych epizodów.Mnie udało się ściągnąć 1-szy odcinek z rapidshare-a,później linków już nie było.Szkoda,ja będę nagrywał tyle ile zdołam,czyli niewiele o tej porze.
Odezwij się do mnie,pogadamy na temat tych Twoich odcinków Magnum-a.
GG 8516474

ocenił(a) serial na 10
roberto97

Ale bieda-już dawno ściągnąłem te 2 odcinki co są na eMule i jak do tej pory nie ma nowych :(Jeżeli czyta to ten wstawiający to proszę w imieniu wszystkich fanów Magnum P.I. u ich udostępnienie.

kokoc

Myślę, e będę w stanie nagrywać odcinki Magnum, ale nic nie obiecuję. W przyszłym tygodniu postaram się zacząć udostępniać odcinki które posiadam z poprzedniej emisji.

@kokoc jeśli możesz odezwij się na GG: 8714323

Crockett

Nagrałem dzisiejszy odcinek Magnum. Myślę, że będę w stanie udostępnić go w tym tygodniu, a także kolejne.

ocenił(a) serial na 10
Crockett

o_O Nareszcię, dzięki wielkię za nagranię, bardzo proszę o udostępnienię.

grand9

Jeśli nie macie nic przeciwko będę udostępniał na rapidshare.

grand9

Jeśli nie macie nic przeciwko to będę udostępniał odcinki na rapidshare.

Crockett

Czy zgrał ktoś wczorajszy odcinek ? Ja niestety nie dałem rady. :(

roberto97

Zgadzam się, świetny serial. Wszystkie sezony są do ściągnięcia na stronie www.tvtorrents.com
Niestety trzeba założyć konto no i oczywiście odcinki są po angielsku.

pozdrawiam wszystkich MagnumoManiaków

arcia

Witam wszystkich serdecznie!!!
Zastanawiałem się, czy Amercom będzie wydawał ,,Magnum" na DVD i wysłełem e-mail. W odpowiedzi dostałem, że w lutym rozpoczną wydawanie serialu:)
Pozdrawiam.

Salazar

Tak, tyle, że wszystko zgoją źle dobranym lektorem. Gudowski wymiata. ;)

Crockett

No niestety. Gudowski rzeczywiście jest świetnym lektorem, ale wedle powiedzenia: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

ocenił(a) serial na 10
Salazar

A kto powiedział, że będą nagrywać wersję z "własnym" lektorem? Skoro w tvp mają już nagranego, to czemu mieliby nie wypuścić tej wersji?

grand9

Zgadzam się z grand9. Nic nie powiedziane, że będą ze swoim lektorem nagrywać. Mniejsza o większość tak czy siak zaprenemeruje.

grand9

rand9 TVN7 też ma nagrane ścieżki z własnym lektorem, a "Miami Vice" Amercom wydał z "Siudzińskim". Raczej wątpię, że wezmą ścieżki z TVP2

Crockett

Nie ważne o to. Ważne że w ogóle będzie wydawane.