Może niech Ci co im zależy na wydaniu kolejnych odcinków serialu Magnum (a wiem, że tacy tu są) niech ślą e-maile z prośbą o wydanie kolejnych odcinków np. po Airwolfie na adres opinie@amercom.com.pl.
oni dobrze wiedza ilu to kupowało i jak widac nie oplaca im sie to wydawac...
Mogliby jednakże uwzględnić dużo mniejszą dostępność w kioskach Magnumu niż Airwolfa. Ponadto być może po zakończeniu Airwolfa i Deampseya powrócą do Magnum. Może zrobią nową ankietę?
magnum jest o wiele ciekawszy niz ten kiczowaty airwolf nom mie zastanawia co bedzie wydawane po airwolfie... żadnej sondy niebyło jakas samowolka tak jak z Swiatem wedlug bundych ;p
Wysłałem zapytanie o Magnuma, czy zamierzają po Airwolfie i Dempsey'u wydawać pozostałe odcinki i tak mi odpowiedzieli.
"Szanowni Państwo
Uprzejmie informujemy, że nie planujemy wydania kolejnych sezonów."
Jeśli tak mają traktować ludzi, którzy zbierali sumiennie każdy numer, to ja dziękuje. Może ktoś z was nagrywa z tvp2 i mógłby się podzielić?:)
Do tej pory kupowałem wszystkie ich seriale, ale skoro mają zamiar tak traktować klientów to chyba podziękujemy sobie za współpracę.
Drodzy fani Magnuma zbierzmy się wszyscy i walczmy o to aby Amercom wydał do końca Magnuma !!! Niech ktoś napisze i przekona Amercom aby wydali Magnuma do końca !!! Pozdrawiam wszystkich fanów Magnuma
za malao jest nas ;P gdyby bylo wiecej to by wydali do konac a atak im sie to nie oplaca :p
Dokładnie spróbować można, a może się nam uda kto wie !!! Drodzy fani walczmy o to żeby wydali do końca Magnuma !!! Niech ktoś ich przekona może jednak się uda !!! Pozdrawiam wszystkich fanów Magnuma
Jak by ktoś umiał napisać petycję to można by ją napisać na http://www.petycje.pl rozesłać po Internecie to może by coś dało.
Napiszcie petycję lub mi pomóżcie, bo ja nie umiem pisać takich rzeczy (jak bym umiał to już bym napisał tylko byście się podpisywali).
Witam !!! Napisał już może ktoś petycję w sprawie serialu Magnuma????Pozdrawiam wszystkich fanów Magnuma
Siema ! Jak już napiszesz petycję to daj znać i napisz co napisałeś w sprawie tego Magnuma ok !Pozdro