PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Ciągle oczerniacie ten serial, bo jest w zamian Brzyduli. (Osobiście Brzyduli nie lubię) Ja chętnie zobaczę co to za serial i wstrzymam się od głosu, niektóre osoby jak widzę, już zagłosowały choć emisja rozpocznie się 4 stycznia. Nie powiem, nawet co myślę o takich osobach.

Brzydula była serialem (znam fabułę od zapiszczałych fanów z mojej szkoły) który można opowiedzieć w dwóch zdaniach. 'Ula dostała pracę w (eee... co to było ?) i zakochała się w facecie, który ma narzeczoną i on w niej. Ula ma chłopaka, nagle zrobiła się ładna, Marek chce ją odzyskać, głupi tekst Violetty no i (zaskakujące zakończenie) ona jest z Markiem'.

Nie będę oczerniać tego serialu, bo wiem że ma wielu wspaniałych i wiernych fanów. Ale oni nie mają prawa obrzucać błotem tego serialu. Nie oglądani go ? Nie oceniają. Oglądali (co najmniej kilka odcinków, bo po oglądnięciu jednego nie można stwierdzić czy jest to dobry serial) oceniają SZCZERZE, a nie tak żeby obniżyć średnią.

gunn

Uwierz mi, że żeby ocenić polski serial nie trzeba oglądać nawet jednego odcinka, ja widziałem 3 minuty jakoś z środka pierwszego odcinka plus jakieś reklamy na TVN i mogę Ci ten serial opowiedzieć w całości do ostatniego odcinka.

PS. Brzyduli nie oglądałem, piszę to tak na wszelki wypadek, żeby nie było, że jestem jakimś psychicznie chorym człowiekiem, który płacze, bo mu serial skończyli.

ocenił(a) serial na 1
gunn

Ja dość często oglądałam brzydule ( jak nie chciało mi się uczyć, bo mój tata lubił to oglądać a ja po głownie patrzyłam dla frajdy oglądania 2 postaci: tego projektanta i Violetty < nasza pani z polaka mówi, że tak jak ona znamy związki frazeologiczne a musze dodać, że jestem w k. humanistycznej:/ >)

i wiedziałam, jak się skończy bo to akurat było wiadome... tak samo wiadome było jak skończy np. się Niania ( ble !)
I z tym też wiadomo. Ja sądze, że poprostu po wielu nudnych jak flaki z olejem " perypetiach" Majka będzie z tym dwoim szefem i urodzi mu dziecko. o zgrozo, mogliby zrobić coś co da do myślenia...