PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16606
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Już nie będę wspominać tego, że Majka wyjątkowo wolno przybiera na wadze... Ale czy zauważyliście, że ona non stop leży na brzuchu? Rozmawia leżąc na brzuchu, śpi na brzuchu. A przecież to jest bardzo szkodliwe dla ciąży. Może małe, ale zaniedbanie scenarzystów jest :P

dancewithangel

Nie wspominając, że brzuch jej w ogóle nie rośnie. Hmm, policzmy sobie.
Majka w lipcu zaszła w ciążę, było to powiedziane w serialu.
Obecnie akcja toczy się w grudniu, czyli jest w szóstym miesiącu ciąży.
I co? Brzucha NIE MA. A jak ostatnio wybierała się ze swoich kochasiem do
szkoły rodzenia, on ją namawiał, a ona na to: "Uważam, że jeszcze za
wcześnie". Szósty miesiąc ciąży to za wcześnie?
Beznadziejny scenariusz i słaba akcja.

ocenił(a) serial na 2
dancewithangel

Podczepię się pod temat, bo w temacie tej "zawiłej" fabuły ciążowej.

Miałem niefart trafić na odcinek tego badziewia i nie przełączyłem z chorej ciekawości.
I co widzę?
Jedna baba w przypadkowej ciąży, druga szantażuje ciążą kolesia, jakiś debil wyskakuje do Rosati z bukietem i chce się opiekować domniemanym dzieciakiem kumpla (wtf!? że niby "z miłości"! zbok jakiś chyba), blondynę jara fakt że jej niedoszły czy były mąż zaciążył z inną - pytam się, co to za skrzywione debilizmy ??

Kto to ogląda?

Kto pisze takie scenariusze? O_o

_MAX_

Nie wiem ile minęło już odcinków, a tam i tak nic się nie dzieje. Sztuczne dialogi, akcja, bohaterowie, problemy. Jak długo to jeszcze ma niby trwać? oO

japierdacze

Chyba około 190 odcinków. To żałosne! W Brzyduli przynajmniej się coś działo i śmiesznie było, a w Majce nic. Michał to takie ciepłe kluchy, facet grać nie umie, a Majka ciągle się o coś focha. Co dwa odcinki się oboje kłócą. Bez sensu. No! I brzuszek się ostatnio pojawił, wow.