PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Tragiczna gra aktora, przypomina mi grę Mroczków w m jak mydło.

ocenił(a) serial na 10
nitroglicerynka

A mi się podoba jego gra aktorska..Do tego jest bardzo przystojny,czego nie można absolutnie powiedzieć o Mroczkach.On przynajmniej ukończył studium aktorskie i jest aktorem Lubuskiego Teatru Dramatycznego a nie to co tamci pseudo aktorzy.

nitroglicerynka

Co prawda to prawda. Przy nim to nawet Filip Bobek wydaje sie jak Jack Nicholson :)

di_luca

Tak ,tak...widziały/li go w jednym serialu i już sugerują ocenę;/
On ma taką rolę i widocznie tak grać musi. Ja mu daję szansę ,niech się chłopak rozwija , z resztą to jest jego debiut serialowy ,nie?!

aneta99_7

Sugerują ocenę? Ma nie wiele dzisietnych punkta mniej niz Nicholson wiec dobierajmy te oceny jakos rozsadnie. To ze jest dla wielu "słitaśny" nie oznacza ze jest dobrym aktorem. Ja tam nic do niego nie mam, niech sie rozwija, ale jak juz powiedzialas to jest serial gdzie jego rola nie jest zbyt trudna. Nie wiem moze pozniej jego warsztat sie rozwinie

di_luca

Właśnie o to mi chodzi ,żeby dać mu szansę a nie od razu oceniać po jednym serialu.

aneta99_7

dla mnie on jest świetny...

...ale do MODY NA SUKCES

aneta99_7

Po jednym serialu? On tylko w tym gra i jakąś mało znaczącą rólkę w Złotopolskich.

Przystojny jest, owszem, ale nie oceniajmy go po wyglądzie, a po tym jak gra. No a cóż się oszukiwać można go porównać do drewna. Gra cały czas na tej samej drażniącej minie. Nawet jak czasem kończy coś mówić to otwiera usta, zabawnie to wygląda ;P