PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Czytałam na jednym forum poświęconemu temu serialowi, że Majka umrze przy porodzie i Michał zostanie z synem Jakubem. Słyszeliście coś takiego bo nie wiem czy to prawda czy tylko ściema tej osoby co to napisała

filmomanka9

Umrze...
A potem z rozpaczy po śmierci Majki umrze też Lilka i Stefan Lisowski( tylko nie wiem dlaczego on tez). Niezbadane są losy scenariusza :P

Nephi

hahaha dobre. na pewno, na pewno;]umrze jak nic;]

ocenił(a) serial na 5
filmomanka9

oby.
Niech wszyscy umrą, razem z dzieckiem.

filmomanka9

A mogę na to liczyć?

Bo mam dość tej jej mordy!!!

ocenił(a) serial na 5
Lord_Satham

Według mnie to niemożliwe, wszak to telenowela. I to typowa i przewidywalna. Zawsze w takich historiach bohaterowie są razem.
Możliwe że to co czytałeś/ałaś, to na podstawie jakiejś historii z majkowego bloga, którą ten ktoś wziął za fakt oczywisty :).

filmomanka9

Wszyscy będą myśleli że umrze, ale okaze się, że nie ona tylko jej avatar. Jej nieświadomy kochanek popełni z rozpaczy samobójstwo, ale rok później jak Majka będzie szykować się do ślubu z Kulczykiem okaże się że się nie zabił, tylko dostał amnezji i cały czas włuczył się po świecie myśląc że jest wampirem i nazywa się Edward Cullen, w końcu przypomniał sobie wszystko po tym jak Chuck Norris kopnął go z półobrotu. Błaga Majkę o przebaczenie, ale za nim przyjeżdża zbrzuchacona Bella z USA.