Czytałam na jednym forum poświęconemu temu serialowi, że Majka umrze przy porodzie i Michał zostanie z synem Jakubem. Słyszeliście coś takiego bo nie wiem czy to prawda czy tylko ściema tej osoby co to napisała
Umrze...
A potem z rozpaczy po śmierci Majki umrze też Lilka i Stefan Lisowski( tylko nie wiem dlaczego on tez). Niezbadane są losy scenariusza :P
Według mnie to niemożliwe, wszak to telenowela. I to typowa i przewidywalna. Zawsze w takich historiach bohaterowie są razem.
Możliwe że to co czytałeś/ałaś, to na podstawie jakiejś historii z majkowego bloga, którą ten ktoś wziął za fakt oczywisty :).
Wszyscy będą myśleli że umrze, ale okaze się, że nie ona tylko jej avatar. Jej nieświadomy kochanek popełni z rozpaczy samobójstwo, ale rok później jak Majka będzie szykować się do ślubu z Kulczykiem okaże się że się nie zabił, tylko dostał amnezji i cały czas włuczył się po świecie myśląc że jest wampirem i nazywa się Edward Cullen, w końcu przypomniał sobie wszystko po tym jak Chuck Norris kopnął go z półobrotu. Błaga Majkę o przebaczenie, ale za nim przyjeżdża zbrzuchacona Bella z USA.