PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Chyba najgorszy polski serial ostatnich lat, przy tej chale perypetie bohaterów "Pierwszej Miłości" zakrawają na Oscara za scenariusz hehehe

Perykles

heheheh dobre:D zgadzam sie Majka to najgorszy serial wszechczasow.

anusia0489

mnie to rozwaliło jak ona pierwszy raz zemdlała . co to w ogóle było ? dywan jej się zawinął czy co ?

ocenił(a) serial na 1
Perykles

nie da sie ukryć, że ten serial to totalne dno. SRAJKA a nie majka, rzecz jasna 1/10. Co do aktorki to anorektyczka operująca ciągle jedną miną. No cóż, jaki serial tacy aktorzy ;D tvn wysuwa sie zdecydowanie na pozycje lidera w robieniu skretyniałych seriali dla motłochu [fanów M jak Miłość]

ocenił(a) serial na 1
KrwawyAhmed

Ja tam lubię sobie czasami "odmóżdżacza" zapodać, swego czasu nawet obejrzałem parę odcinków Brzyduli dotrzymując towarzystwa mamie, ale tam to mnie kretynizmy bawiły (tak jak stereotypowe postacie - gejowaty projektant i skretyniała kalecząca polską składnię sekretarka), a tu łapię wnerwa (nie chciałem kląć) po 5minutach.

Perykles

Najgorszy serial ostatnich lat? To chyba nie widziałeś Klubu Szalonych Dziewic. To jest dopiero masakryczne gówno.

Perykles

Wszystkie seriale które teraz sa w ramówce tvn są do dupy majki,brzydule i szalone dziewice !!!!!!!!!!!!!!

scully1981

jak z oglądalnością tego g***... znaczy serialu ciekawe kiedy z anteny zejdzie..

ocenił(a) serial na 5
pawel94

właśnie tu jest problem - ten serial ma nawet wysoką oglądalność.
co do Klubu Szalonych Dziewic - jesteście zbyt drętwi by to zrozumieć. Polacy po prostu nie mają poczucia humoru. Co prawda, za wiele go tam nie ma, ale na pewno nie jest gorszy od "Majki". Tak samo w Brzyduli - tam było trochę ciekawej fabuły - tutaj [Majka] - Totalne dno.

t0meg

Widziałem kilka odcinków, tragedia i bzdety, np: Majka odczuwa ruch dziecka(ruch jest odczuwalny od około 4 miesiąca ciąży, jest już wtedy bardzo widoczny brzuszek, a tu nic nie widać, tym bardziej laska jest chuda jak parasol)

ocenił(a) serial na 1
t0meg

Widziałem fragmenty Szalonych Dziewic czy jak to się zwie... gorsze od Majki to chyba nie jest, dialogi czasem zabawne i przynajmniej jakoś sklecone. Z drugiej strony Dziewice porażają realizmem rodem z Reality Show a'la MTV. Jak zobaczyłem standardowy przerywnik czyli pisanie sms/gg, to się zastanawiałem czy kobiety po 25 roku życia nie zaczynają cofać się w rozwoju (joke);P

ocenił(a) serial na 1
Perykles

Nosz kurna, podpisuję się pod niemal całym tym wątkiem i dokładam cegiełkę: osoba pisząca w tym serialu dialogi powinna *natychmiast* zmienić zawód! Miejże człowieku litość! Do każdej innej pracy nadajesz się niebo lepiej, a całemu społeczeństwu oddasz wielką przysługę.

Tfu, tfu ,tfu. Nie zawsze wypada poprosić o przełączenie telewizora nie będąc u siebie w domu, ale chyba przestanę się krępować.

Ala_Makota

Najgorszy?! Chyba nie widziałeś ''Teraz albo nigdy'' , to dopiero tragedia! Tam w ogóle nie było żadnej fabuły i do tego jeszcze ta zwiędła Bacha (wiem ,bo czasami przełączyłam na ten ''super serial''). Nic się kupy nie trzymało ,a najlepiej to mnie rozśmieszyło zakończenie tego serialu i tekst Muchy : ''na tym statku jest bomba'' ,haha (czy cos takiego) ,myślałam ,ze padnę ze śmiechu jak to usłyszałam.
Wg mnie ''Majka'' jest w porządku ,przyjemnie ogląda się ten serial. Fabuła może i zmyślona ,ale trochę wyobraźni nikomu nie zaszkodzi. Poza tym chyba pierwszy raz w polskim serialu ukazał się wątek z ''przypadkowym zapłodnieniem'' ,więc jak dla mnie to jest plus.

aneta99_7

Dzięki temu "przypadkowemu zapłodnieniu" kobiety które oglądają ten serial będą się bały iść na cytologię bo wyjdą z gabinetu z "brzuchem".
Dodatkowo każda siksa będzie miała za nic to że facet jest żonaty - w końcu to normalny związek który można w każdej chwili zakończyć a żona z pewnością jest tą złą kobietą.
Więcej idiotyzmów nie znalazłam ponieważ trudno mi się zmusić do oglądania tego serialu.

Co do dobrych seriali to mnie się podobają "usta usta". Są karykaturalne i zabawne. Nie śmiałam się tak od czasu "Kasi i Tomka"

Pozdrawiam

JoA_4

Ludzie ,jeżeli Was bawią żarty typu ''róża w dupie Wilczaka'' to gratuluję humoru. Serial ''usta usta'' to beznadzieja.
Jeżeli lubicie się naprawdę pośmiać ,to proponuję takie seriale jak : ''Friends'' , ''Dwóch i pół'' czy ''Świat wg Bundych'' ,to są dopiero seriale ,a nie Wy się zachwycacie takimi miernotami jak ''usta usta '' czy ''ranczo''.

ocenił(a) serial na 1
adventure51

Albo South Park(okej pojechałem hardcorem).
A ''Majka'' to faktycznie bedziew.
No ale czego się spodziewać po producentce ''W-11''...

ocenił(a) serial na 2
WOLVERINE55

Ten serial to faktycznie badziewie. W dodatku, moim zdaniem ukazuje, że ludzie w Krakowie nie mają żadnych problemów, oprócz "przypadkowych zapłodnień", które zdarzają się tamtejszym lekarzom. Osobiście jestem mieszkanką Krakowa i po pierwszym odcinku powiedziałam "dziękuję".

EwaWhiteMagic

Jest tragiczny. Koszmarny nudny scenariusz, dialogi jak z mody na sukces, beznadziejne, sztuczne, drewniane aktorstwo szczególnie tytułowej bohaterki i jej amanta.
O tym serialu nie można powiedzieć jednego dobrego słowa.

ocenił(a) serial na 4
marilla12

Mnie chyba najbardziej przeraża to, że nastolatki z podgatunku "bezczelne smarkule" będą przekonane po obejrzeniu tego serialu, że przecież rozbijanie małżeństwa nie jest tak naprawdę niczym złym, bo przecież żona zawsze jest podła a kochanka- ucieleśnieniem dobra i wrażliwości... :/ Nie jestem za wprowadzaniem sztucznej moralności do seriali, ale moim zdaniem to co dzieje się w majce to gruba przesada. Największą satysfakcje poczułam zaś, kiedy matka Michała otwarcie kpiła z Majeczki podczas kolacji ;p

ocenił(a) serial na 1
Mari_ella

Ludzie oglądają bo nie ma niczego lepszego to jedyny powód takiej oglądalności, naród niestety nam głupieje.....