PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16604
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Podobno umawia się z niejaką Mariolą. Wydaje mi się, że on nie ma żadnej dziewczyny i tylko chce wzbudzić zazdrość u Kasi. Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 3
Fragaria

myśle że jesteś bardzo nieufna wobec mężczyzn, stąd te Twoje przypuszczenia o złych, podłych i zakłamanych facetach
i masz pięknego avatara ;]

użytkownik usunięty
ixxert

No ja tak samo myślę. To jest pewne, dlatego tak się afiszuje z tymi randkami i gada głośno przy Kasi. Poczekajcie a zobaczycie sami:D

ocenił(a) serial na 2
ixxert

Hm.. Dziękuję :) A swoją drogą to zobaczymy jak potoczy się akcja...

ocenił(a) serial na 10
Fragaria

Nawet samo imię Mariolka coś świadczy że coś nie halo bo to takie trochę nie modne. hah ;p Ale w jednym z odcinków to nie on dzwonił tylko mu teleofn zadzwonił i to takie troche dziwne i do tego żeby sam tyle chyba wręcz godzin gadał "sam ze sobą" ? ;> ciekawe jak to się dalej potoczy ;]

Fragaria

A ja myślę, ze masz rację - i uważam tak będąc facetem.

Mariola...rzadkie imię wśród dziewczyn w Bartka wieku.

On jest nieśmiały i czeka na jej pierwszy krok - zmiana imagu to już sprawiła - Bartek jakby się speszył.
Z szarej myszki stała się całkiem atrakcyjnym kąskiem.

A tak na marginesie, to jest bardzo ładna, w skali z Dagmarą to powiedzmy 7 dla niej a 8 dla Dagi.

ocenił(a) serial na 2
Lord_Satham

Kasia moglaby byc z wujkiem Majki :). Tak czule na siebie spojrzeli kiedy
sie poznali. Klara to dla mnie przegiecie! (swoja droga juz drugie stare
imie). Wujek potrzebuje kogos optymistycznego :).

Fragaria

Popieram zdecydowanie Kasia powinna być z wujkiem Majki. A co do Bartkanie lubie go. Ma o sobie za wysokie mniemanie. A widzieliście jak dzisiaj patrzył na Kasie. Szczęka mu opadła.. Haha. Niech wie co może stracić!

ocenił(a) serial na 10
angel2210

Wujek Majki to raczej wpadł w oko Elizie a nie Kasi.Widać to było i na tym wieczorku poetyckim i na wystawie Majki zdjęć.Ciekawe czy coś z tego będzie,bo jakoś do Adama ona mi nie pasuje

ocenił(a) serial na 6
Fragaria

Przemiana Kasi jest swietna, a Bartek dzisiaj patrzyl na nia tak jakby sie juz "zakochal" ;), ja uwazam ze byla by z nich ladna para :P

Alicja_kosmitka

Mariolka nie istnieje a około 55 odc Kasia i Bartek bardzo się do siebie zbliżą i na 99,9% będą parą

marina23

a wg mnie Kasia pasowałaby do Adama :):):):)