PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16604
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Do ludzi ktorzy uwazaj ten serial za bostwo.Jak to mozna ogladac?To GNIOT z denna aktorzyna.Głowna bohaterka to tak samo gniot,a rodzina Majki bez komentarza.Drugi sezon tak samo gniotowaty jak i pierwszy.Nie dziwie sie ze ten serial ma tak niska oceny.Fakt moga byc znane osoby (tak srednio), ale to zmienia faktu ze to glupi serial.Zdecydowanie najwieksza kicha w Polsce jaka wyprodukowano w tych czasach.

ocenił(a) serial na 5
ola_97_filmweb

na tvn lub jak ja przedpremierowo na http://serialmajka.pl/kategoria/odcinki/ - na forum każdego odcinka dają link megavideo, a i jeszcze na vod można oglądac ale mi to nie działa

ocenił(a) serial na 3
ola_97_filmweb

Są horrory klasy "W", które po prostu muszę obejrzeć z perwersyjnej ciekawości, jak i co jeszcze można sp******ć. To samo gwarantuje Majka, która jest prawie codziennie, a głupiutki horror tylko od czasu do czasu.

Swoją drogą przerobić Majkę na horror:
- omyłkowe sztuczne zapłodnienie embrionem jaskiniowego kosmity
- Majka dzieckiem maniakalnego mordercy, który uciekł z kraju
- wujek pisarz pisze i morduje jak w Nagim instynkcie
- tygrys z klatki grasuje po krakowskich akademikach w walentynki
- Ola morduje w halloween kogo popadnie
- Michał jest wampirem, wilkołakiem i zombie, dlatego nie może mieć normalnie dzieci

To byłby hicior!

ocenił(a) serial na 9
ola_97_filmweb

masz jakiś problem ? nie chcesz oglądać to nie oglądaj ! po co weszłaś na stronę MAJKI
żeby to napisać ? sory, ale jak mi się coś nie podoba to nie krytykuje osób którzy to lubią ! każdy ma swoje zdanie !

ocenił(a) serial na 1
ewelin_94

To jeżeli komuś sie nie podoba serial to ma nie pisać?
Mi też ten serial sie nie podoba ta główni bohaterowie ta durna muzyczka.

użytkownik usunięty
ola_97_filmweb

Zgadzam się takiego dziadostwa to dawno nie widziałam, nie chodzi mi tu o aktorów i aktorki które w nim występują ale o całą fabułę- jak główna bohaterka mogła zajść w ciąże na cytologii, jak ta lekarka mogła się tak pomylić. Szok!! p.s Mam nadzieję że taki gniot nie wygra telekamery. Takie jest moje zdanie.

Widzę ,że tutaj wszyscy wykazują się niebywałą elokwencją...to oczywiście taka ironia.
Nie uważam tego serialu za bóstwo ,ale też na pewno nie uważam ,żeby był zły.
Oglądam serial od samego początku i jakoś mnie się podoba. Fakt ,samo rozpoczęcie tej produkcji jest nierealne, ale wystarczy mieć trochę wyobraźni - w końcu to tylko serial ,a nie film na faktach autentycznych. Gusta są różne..jedni wolą to ,a drudzy jeszcze co innego,nikomu się nie dogodzi, ale nie powinno się mieć jakiejkolwiek awersji do ludzi ,którzy lubią ''Majkę''.

''Zdecydowanie najwieksza kicha w Polsce jaka wyprodukowano w tych czasach'' - hmmm....to chyba nie widziałaś ''Teraz albo Nigdy''. Co jak co ,ale Majka ma jakąś fabułę,natomiast serial TAN był o niczym. Wg mnie to był najgorszy do tej pory polski serial. Z resztą długo się nie utrzymał ,oglądalność spadała z każdą serią.

użytkownik usunięty
lemontree10

każdy ma swoje zdanie choć, nie ukrywam że teraz w Majce robi się ciekawie. P.s Teraz albo nigdy nie oglądałam i widzę że dobrze zrobiłam.