PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16598
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

No właśnie kto? Mnie osobiście wkurwia najbardziej ten syn jednej z koleżanek Majki z
pracy. Mały erotyczny oblech który szpanuje do Weroniki Rosati (chyba ma przy niej wzwody
czy coś) i gra tak sztucznie że drewno wydaje się bardziej elastyczne. No i naturalnie Majka
co męczy tylko to biedne maleństwo i jej popieprzona rodzinka oraz Ola i jej ciotka. To
wszyscy. Czekam na waszych faworytów.

pionas666

Michał z jego wiecznie jednakową twarzą. Drewno!

ocenił(a) serial na 2
pionas666

zdecydowanie scenarzysta!

ocenił(a) serial na 1
sebciohehe

Co tak mało wpisów? Nikt was nie denerwuje w tym serialu?

pionas666

a co tu dużo mówić? każdy w tym serialu jest do ostrzału. moim typem jest żona faceta Majki, ta blondyna. i jej ciotka. obie zachowują się jak psychiczne. mały oblech traktowany przez wszystkich z tak niecodzienną wyrozumiałością również wkurza. no i Konrad - kolejny upośledzony

ocenił(a) serial na 1
Magrat

Hmmm... Może i masz rację, ale w całym tym szaleństwie napewno znajdzie się ktoś wybitny, ktoś komu byście p@#$%^&*(0-+@i przy pierwszej okazji. No ale z drugiej strony po co się rozdrabniać, j@#$%^&y całej ekipie.

pionas666

ja nie moge sie zdecydowac na jedna osobe - wszystkie mnie irytuja!!!

ocenił(a) serial na 4
pionas666

mnie denerwuje sam fakt, że główni bohaterowie mają w sobie tyle życia i osobowosci , że na jedno by wyszło, gdyby przed kamerą ktoś postawił kartonowe postacie naturalnej wielkości... Nie mam pojęcia- czy to wina braku umiejętości aktorskich czy też scenarzysty?

Mari_ella

mnie ostatnio strasznie irytują kaśka i bartek jak na to patrze to aż sciszam głos żeby nie słyszeć o czym mówią bo to jest wręcz żenujące. to miziania a potem jakieś dziwne kłótnie za chwilke słodzenie sobie potem zaraz foch i tak kaśka wiecznie założy ręce i odwróci się plecami... jak by była w podstawówce! wrr

ocenił(a) serial na 1
betty4444

Mnie wkurza na 1 miejscu ten dzieciak "Junior" a na 2 miejscu to Michał i te jego ciągłe "przepraszam" za wszystko...:D

betty4444

przyznaje racje - kaśka z bartkiem "no ale kiziu-miziu... dobrze pysiaczku... oczywiście koteczku... "(szkoda że nie piesku... ) - tyle słodkości jakbym połknęła paczkę krówek...
michał - drewno z kamienną twarzą, która nie pokazuje emocji (może za dużo botoksu?:)
konrad - nie dość że upierdliwy to jeszcze ślepy i głuchy, dawno bym go przegoniła z patelnią w ręku
ola i jej fantastyczny sztuczny uśmiech z którym wygląda jakby ją ząb bolał
:)
ale największe brawa dla pana scenarzysty - serial jest oparty na brazylijskiej czy jakiejś innej (z resztą co za różnica to wszystko jeden but) telenoweli więc z założenia jest absurdem ale wątki które się tutaj pojawiają przekraczają moją wyobraźnie:D

ocenił(a) serial na 2
pionas666

Michal i Majka oraz Aleksandra.To najgorsze postacie

ola_97_filmweb

W 100% zgadzam się co do Majki, Michała, Aleksandry(+ciotka),Junior i cała rodzinka Majki ... :P
tak wlasciwie jedyna postac ktora mnie nie wkurza a nawet ja lubie to Sabina :D

ocenił(a) serial na 2
inasequible

W kategorii "Najbardziej wkurwiające postacie ever" ten serial nie ma sobie równychXD
Jest po prostu mistrzem.
Tu nie ma przegranych.
Każdy bez wyjątku mnie wkurwia dokumentnie;]

pionas666

Każdy mnie tu wkurwia.
A tak poza tym, jeśli Ci ''aktorzy'' są przyszłością polskiej kinematografii, to lepiej od razu zmienić naród.

użytkownik usunięty
pionas666

a mnie tu nikt nie wkurza. Przeciwnie wszystkich bardzo lubię ;) Serial bardzo przyjemny ;)