DZIECI NEO: KAŻDY SERIAL SIĘ KIEDYŚ KOŃCZY. (oprócz Mody na sukces oczywiście. Dajecie same 1, bo zastąpiła waszą ukochaną brzydule (zapewnię się z nią utożsamiacie). Dajcie na luz, zobaczcie z 10 odcinków i później oceniajcie. -_-
W koncu jakaś rozsądna wypowiedz. Ja też byłam fanka Brzyduli, ale serialu od razu nie skreslałam, A już nie moge czytać tych komentarzy ze to beznadziejny serial jak ktoś jeden odcinek obejrzał.
Mnie to strasznie irytuje. Wiesz co jest najgorsze? że ludzie zapominają, ze tak samo na początku Brzydulę krytykowali, dopiero później im się nagle spodobała, ale Majkę to by skopali.
Szkoda gadać. Sympatyczny serial. ;)
Aha, czyli mam obejrzeć caały serial, żeby ocenić czy jest fajny, czy też nie. Bardzo przepraszam, ale po trzech odcinkach postanowiłam przestać odlądać kolejne odcinki. Tyle, że już po pilocie stwierdziłam, że będzie nudne. Tak się da. Oglądasz 1 odcinek i patrzysz czy cię zainteresuje. Zrozum to, że nie wszystkim się podoba ten serial...
No przecież ja to rozumiem. Nie piszę, tutaj żeby wszystkich przekonywać do Majki. ;)
Wyrażam swoją opinię, dokładie tak samo, jak wszyscy na filmwebie.
Jedynie przypomniałam, że z Brzydulą było identycznie, a teraz do tego nikt się przyznac nie chce.
Oczywiście, że można, ale to nieco niekonstruktywne. Np. sam oglądałem anime "Casshern sins" (24 odcinki) i będąc na trzecim sądziłem, że jest niewarte zachodu. Jednak obejrzałem całe i wszystko ułożyło się w logiczną całość i serial dostał ode mnie zasłużone 9/10 czy nawet 10.
Nieraz, im więcej obejrzymy, tym nasza ocena diametralnie może się zmienić.
Taaaa....to kim ja jestem? Dzieckiem UPC? fakt, że 36- letni ze mnie gówniarz (zonaty i dzieciaty), ale miło od kogos usłyszec ze jest sie dzieckiem hehe
Każdy serial sie kiedyś kończy powiadasz? W dzisiejszych czasach niemal zaden serial nie konczy sie na jednym sezonie. A brzydula skończyła jakby nozem ucieli, zatem czekamy na kontynuację.
A Majka przynudza. To jest fakt niepodwazalny.
Prawie każdy serial na jednym sezonie się nie kończy. Oczywiście. Jednak jak można mówić o "sezonie", kiedy "Brzydula" miała koło 300 odcinków (chyba).
Co to za stwierdzenie DIZECI NEO? Leci na tym samym wozku co zal i zal.pl. Niekorzy naucza sie glupich zwrotow i jak powiedza do innych dziecko neo czy wyzwa od innych "gimbusow" czuja sie weselsi i dojrzalsi. Juz chyba polecialo z 10 odcinkow. Jak nie to prawie. Wiec nie pojednym juz jest oceniana. Ten motyw moglby byc dobry do 4 stycznia. Nie jestem wyznawca Brzyduli, czy jakims fanatykiem, wolalbym uniknac kontynuacji jej. Akcja i zdarzenia w Macje moglyby byc mniej absurdalne gdyby nie leciala zaraz po Brzyduli. Tak to jest mniej wiecej to samo tylko troche gorzej wydane. Tym bardziej ze podobno serial traktuje o zyciu
Zgadzam się ; D
Byłam fanką Brzyduli, ale ona się już skończyła.
Mówi się trudno i żyje się dalej.!
Majka też jest spoko :)
Mnie ten serial bardzo sie podoba. Brzyduli nie lubilam, wkurzal mnie ten caly szum wokol tego serialu. Za to "Majke" z checia ogladam. Fajni aktorzy, szczegolnie Joasia Osyda, muzyka tez spoko, temat serialu tez fajny! Ogolnie super! Czekam na kolejne odcinki:)
w Brzydulę w ogóle się nie wciągnęłam. może dlatego, że odtwórczyni głównej była dla mnie taka sobie pod każdym względem. Majka ma w sobie dużo uroku.
racja;) obejrzałam kilka odcinków Majki i uznałam, że szkoda na nią czasu. Jakoś nie spodobała mi się. Brzydula fajniejsza 10 razy, ale jakoś nie chcę kontynuacji.
mnie się 'Majka' nie spodobała. Myślę, że 'Brzydula' była 100 razy lepsza. Cóż, o gustach się nie dyskutuje... ;) 'Modę na Sukces' chyba też można polubić (nie chodzi tu o mnie jakby co! =D) - nadal to nadają, więc ktoś to chyba ogląda, co nie? Nie mówię, że mają taki gniot zrobić z 'Brzyduli', ale sama nie wiem, co sądzić o kontynuacji... Zależy, co tam do niej ewentualnie wsadzą :)