PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516056}

Majka

2009 - 2010
4,0 17 tys. ocen
4,0 10 1 16610
2,2 4 krytyków
Majka
powrót do forum serialu Majka

Dlaczego przesądzacie ''z góry'' ,że to już musi być coś gorszego od BrzydUli? Głowa Was boli ?! Rozumiem ,że brzydulomaniacy są oburzeni zakończeniem swojej ulubionej produkcji ,ale przecież to nie powód aby od razu skreślać ten serial. Dla innych będzie lepsza Majka a dla innych BrzydUla ,proste i logiczne. Nie ma co się burzyć...Pierwszy odcinek był fajny i będę oglądać Majkę.

cheesecake12

Tak, ale w Brzyduli wiele spraw zostało nie zakończonych. Np. nie pokazali jak Paulina zareagowała na to, że Ula i Marek są razem i on nie wyjedzie z nią do Włoch, itd...

A co do Majki to jeśli chodzi o mnie to nie podoba mi się fabuła, jak sama napisałaś, że "Dla innych będzie lepsza Majka a dla innych BrzydUla" i się z tym zgadazam. Ja nie będę oglądać Majki. Wolę już Pierwszą Miłość, która powoli zamienia się w Modę na sukces.

Pozdrawiam. Wesołych Świąt : ))

Impressive_

Co do BrzydUli to fakt ,że nie rozwinęli wszysktiego jak należy i trochę średnio wyszło to zakończenie. Ponoć BrzydUla jeszcze będzie ,ale nie wiem tego na 100%.
Co do Majki , ja mam odmienne zdanie . Poza tym dlaczego oceniasz fabułę tego serialu po jednym odcinku?

Również Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt:)

cheesecake12

Mnie osobiście Majka wkręciła. Uważam że może to być równie dobry serial co Brzydula.

ocenił(a) serial na 7
gosia1216

Trzeba dać dziewczynie szansę, bo może to być niezły serial. Po jednym odcinku trudno jest osądzić, ale... To jej zapewne pierwsza rola w serialu/filmie, więc to jest jej pierwsza rola życia, by wpiąć się wyżej po drabinie kariery aktorskiej.
Pozdrawiam :)

cheesecake12

W Brzyduli wiele spraw zostało niedokończonych, lub prosiło się o jakiś zdecydowany epilog. Ale moim zdaniem serial uniósł ciężar "polskiej wersji" słynnego oryginału.

cheesecake12

dokładnie popieram Cię w 100% :) no ale cóż co niektórzy nie potrafią się pogodzic z tym że ich ukochana brzydula dobiegła końca heh...:)mnie po 1 odcinku Majka zaciekawiła i napewno będę oglądac dalej i dopiero wtedy ocenie czy to kicha czy nie. Pozdrawiam ;)

niebiesko_oka

Ja obejrzałam z ciekawości pierwszy odcinek i powiem, że w sumie to Majka nawet obleci...
Wiem, że brzydulomaniacy są zawiedzeni, że ich serial się skończył, ale przyznaję się bez bicia, że BrzydUlę zaczęłam oglądać dopiero pod koniec... I to właściwie tylko dzięki postaci Violi ;)
Kiedyś próbowałam ale trochę mnie irytowała gra aktorów (tak samo zresztą jest jak na razie z Majką). Kto wie, może z czasem serial się rozkręci, jak Brzydula? ;)
Pozdrawiam wszystkich :)