Kim jest Tymon??? Bo zauważyłam w jednych z odcinków( oglądam średnio raz na miesiąc) już jakiś czas temu i nie mogę załapać...
Guru architektów wnętrz - Tymon Zychowicz.
Majka gdy odeszła z PP, poprosiła prof Bielską, o pomoc w poszukaniu pracy(chyba, gdyby coś wiedziała to żeby dała jej znać, czy coś takiego). Ta profesorka postanowiła iść do Tymona, bo go znała, ale widocznie nie rozmawiali ze sobą, ale w przeszłości chyba coś ich łączyło. I Tymon zgodził się, na rozmowę z Majką. Pogadali, ona przyniosła mu swoje portfolio. I ten Tymon ją zatrudnił, ale Majka zgodziła się na prośbę Adama pomóc PP w projekcie i poprosiła Tymona o możliwość rozpoczęcia pracy u niego tydzień później, ale on się nie zgodził.
I potem było coś takiego, że ten Tymon założył się z prof Bielską, że zatrudni Majkę w tym swoim czasopiśmie, a profesorka, że nie zatrudni(albo ona się z nim założyła). I ten Tymon był nawet u Majki w firmie, obiecał że będzie jej pomagał i jej zdjęcia będą za miesiąc na okładce tego Pięknego wnętrza, ale Majka wybrała PP.
I później było coś takiego, że Bartek dostał propozycję pracy u Tymona, ale ten zjechał jego portfolio (tak wnioskuję, bo nie oglądałam tego odcinka) i potem Majka dowiedziała się o tym zakładzie między nimi, ale nie podjęła pracy u Tymona, bo nie zamierzała opuszczać PP. A Bielska powiedziała jej jak to było z Tymonem, może nie jasno i klarownie, ale coś powiedziała.
Przepraszam, że takie to długie...
Własnie oglądam odcinki, ale tylko od 53. Właśnie w nim go zobaczyłam. I normalnie cały serial jest nudny jak flaki z olejem i tylko ten wątek mnie w jakiś sposób wciągnął. Dzięki za info- wiem czego mam sie spodziewać. Pozdrawiam. :D
Czy Tymon występował po 78 odcinku??? bo nie wiem, czy jest sens, abym dalej ten serial ogladała... :D
hmm... jeżeli się nie mylę, to ostatnio Tymon pojawił się właśnie w 78 odcinku, gdy Majka dała mu taki wisiorek z jego i Bielskiej zdjęciem, który chyba zgubiła Bielska, gdy rozmawiała z Majka.
I później, chyba go nie było, ale zawsze może się pojawić kontynuacja tego wątku...